Close

Pokaż wyniki od 1 do 9 z 9

Domyślnie ...na Orlinek... [ TdP]

Tak chyba bardziej dla fanatyków niz fotografików... ale jeśli ktoś ma uwagi i sugestie - proszę bardzo - słucham.

Domyślnie

Jak zawsze świetne zdjęcia kolarskie. Widać znajomość tematyki. Na kilku fotkach widoczna jest istota kolarstwa - "mięśnie pieką, ale trzeba jechać dalej".
    The pięćdziesiąt
    Chciałbym mieć kilka szkieł ostrych niczym kieł.

Domyślnie

ładne kolorki
    boli mnie kolano czasem

Domyślnie

jak powyżej, podobają sie zdięcia
    W tym roku chciałem popstrykać TDP, ale nie dostąłem urlopu
    Jakim szkiełkiem robione?
    Pozdrawiam..

Domyślnie

urlop to raz - akredytacja dwa Niestety polityka sędziów uniemozliwiała
    zrobienie fajnych fotek z trasy, bo potem nie było szans wrócic przed peleton,
    o ile nie znało sie objazdów - a na to nie miałem czasu ani ochoty, więc piłem
    kawkę i pstrykałem w wiekszosci "stacjonarnie" - bo musiałem być głównie na
    linii mety, aby potem błyskawicznie przesłac materiały dla zainteresowanych.
    Pozatym - jak wiadomo od lat - w wiekszosci pogoda na TdP jest wiecej niz paskudna,
    i tym razem też, aczkolwiek ostatnie dni pozwalały na takie ładne kolorowe fotki
    co akurat dziwne bo przez ostatnie trzy lata na etapach w Karpaczu było po 5 stopni
    Te akurat robione VR AFS 70-200/28 na zakup którego z wydanych pieniedzy nie załuje
    ani złotówki.

Domyślnie

Pozwolę sobie również na krótki komentarz, gdyż obok fotografii moim hobby jest właśnie kolarstwo.
    Lance Armstrong zapytany kiedyś przez dziennikarza czym jest dla niego ten sport odpowiedział - "Kolarstwo to przede wszystkim ból, ból tak silny, że aż oczyszczający". Na Twoich zdjęciach świetnie widać właśnie, jak ciężkim sportem jest kolarstwo. Pokazałeś cierpienie sportowca - wyczynowca podczas zawodów.
    Zdjęcia doskonałe jakościowo, cała seria bardzo mi się podoba.
    Pozdrawiam.

Domyślnie

klasa fotki, kolory i przede wszystkim pokazanie kolarstwa. sam czesto smigam na zawodach amatrskich i nie raz wygladalem gorzej od nich niestety biorac udzial w zawodach mozna liczyc tylko na fotki kibicow lub zony
    Nikon D80 l S 17-70 Macro HSM l N 50/1.8 l T 55-200 l SB400 l kilka filtrów i duze checi

Domyślnie

Fotki piękniejsze niż to co widziałem na żywo. Na ich podstawie mogę się odnieść do tego co sam zrobiłem. Lepiej jeszcze nie pokazywać . Dla mnie super !!!
    Równi i równiejsi!

Uprawnienia umieszczania postów