Close

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 19

Wątek: Magda

Domyślnie Magda

Witam, dawno nic nie podrzuciłem kolegom do oceny, ostatnio tylko krytykowałem nic nie pokazując. No to macie kilkanaście zdjęć poddaję pod waszą krytyke.
    Tylko proszę nie piszcie mi o winecie bo dodałem ją specjalnie bo mi sie tak podoba.
    Cała sesja pstrykana dzieki Sigma Pro Centrum które w dniu otwarcia zorganizowało plener w jednym ze szczecińskich barów.

D70s i sigma 30mm 1.4, sigma 12-24 4.5-5.6 (zakochałem sie tylko troche za ciemne), 24-70 2,8 z HSM-em (naprawde zacne szkło) + światło stałe
    1.
    2.
    3.
    4.
    5.
    6.
    7.
    8.
    10.
    11.
    12.
    13.

15.
    16.
    17.

Domyślnie

dla mnie milusio
    "Nie chcieć to znaczy chcieć nie chcieć." Mundek

Domyślnie

za duzo... wsztstko podobne, nietore kadry kiepskie, np uciety kawalek stopy. Na jednej przymkniete oczy. Wybierz z tego najlepsze i wtedy pokaz.

Domyślnie

Dla mnie najlepsze 1, 12, 15, 6, 4

Domyślnie

Bardz fajne 15,5,12.
    NIKON D90 + 18-105 VR + NIKORR 35mm 1.8G + Metz 48 AF-1

Dars

Domyślnie

12 i 17 bardzo fajne. Resztę albo bym wywaliła do kosza, albo bym wcale nie zrobiła ze względu na monstrualne zniekształcenia perspektywą (chociaż domyślam się, że Tobie na takim efekcie zależało).
    'Frankly, the whole thing is getting out of hand' said the god...
    |freelancer| |blog|

Domyślnie

Fajna miejscówka. Udany set. Wybieram 17.
    How do I do that? I f***ing try. - Gary Vaynerchuk
    !BLOG

Domyślnie

12, 13, 14, 15 i być może 17 choć światełko może ciut za ostre, a winiteowana ręka zbyt szara. 4 też jest fajna i zamknięta kompozycyjnie - mogłaby być użyta w biuletynie jako reklama miejscówki chociażby.

Domyślnie

dzieki za wypowiedzi, jednak nie ma to jak dobre swiatło i setup w postaci dobrych nowych szkieł. dobre szkło to jednak połowa sukcesu na dobre zdjecie

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów