Szukaj
bardzo dobra stylizacja.. ładnie doświetlona fotka.. i aż żal że nie w B&W..pzd
ogólnie analogowo..
www.lizakowski-photo.art.pl
Nieźle technicznie, choć trochę mnie kolor skóry niepokoi, tak jakby trochę zły balans był lub obróbka. Ziarno w tle chyba trochę za duże. Ogólnie w porządku.
Dziekuje wszystkim za komentarze. Dzieciak podczas calej sesji mial swietna zabawe, zreszta ja tez. Nie uwazam, ze proby kreowania jakiegos bohatera moga byc kiczowate, wrecz przeciwnie, dzieci bardzo to lubia.
Wklejam jeszcze do oceny wersje b&w:
//EDIT
BRAK ZDJĘCIA, wygasł zewnętrzny hosting. Zachęcamy do umieszczania zdjęć na hostingu forum.
Ostatnio edytowane przez MstrG ; 07-11-2025 o 12:42 Powód: brak zdjęcia, wygasł hosting
Ja z tych dwóch wybieram kolor. Ładne oświetlenie, naturalne kolorki, szkoda to mz tracić przy b&w. A może to tylko kwestia sposobu konwersji
Zastanawia mnie czy w tej konkretnej sytuacji używałeś d-lighting czy też miałeś jakieś światełko z prawej strony modela?
Dziekuje za komentarz. Ciesze sie ze zdjecie sie podoba. Jesli chodzi o oswietlenie to uzylam 60cm soft box z prawej strony aparatu jako key light, z lewej parasolka jako fill, a z gory SB600 jako hair light. W aparacie D-Lighting mam ustawione jako automatyczne.
Mam nadzieje ze pomoglam
Pozdrawiam
myfriend pomogłaś, dziękuję. Popróbowałem tego samego na głowie manekinaefekt identyczny prawie. Prawie, bo mniejszy był cień na oku. Pewnie D-L automatyczny nie zawsze uznaje za stosowne ingerować. Pozdrawiam
Jeszcze raz dziekuje za komentarze.
AScally ciesze sie, ze pomoglam.
Clusca serdeczne dzieki za te namiary...na pewno skorzystam.
Pozdrawiam
Skontaktuj się z nami