Szukaj
Dziękuje.
Na dwójce podciągałem saturacje i kontrast.
Niewiem, która wersja lepsza moja cztwoja.
Szczerze? nie widzę różnicy na tym co poprawiłeś.
Nie chcę Cię martwić, ale w takim razie masz monitor do wymiany. Różnice widać ja na dłoni; dodatkowo zdjęcie jest wyostrzone.Zamieszczone przez Krycha
bombel, ale nie mówisz o moim wyostrzonym zdjęciu??? bo ja widzę tylko jedno wyostrzone to które ja poprawiłem, a Olomir mówi, że swoje poprawił... napisz jesli się myle![]()
Panowie wyjaśniam.
Zdjęcia obrobiłem: kontrast i saturacje. Przed umieszczeniem na forum zmniejszyłem i nie wyostrzałem. Zakres zmian co do orginału wydawał mi sie i tak duży (kontrast). Po zobaczeniu fotografi poprawionych przez Krycha, nie potrfie powiedzieć, która bardziej mi się podoba. Moja tylko słaba obróbka czy jego mocniejsza.
Widzę, że jest nieporozumienie.
Ja dostrzegam różnice pomiędzy dwoma ostatnimi poziomymi zdjęciami. Jeśli ktoś tego nie dostrzega, to źle!
Teraz widzę, że Ty też widzisz.W takim razie za zaoszczędzone na nowy monitor pieniądze możesz wypić nasze zdrowie!
Albo szkiełko nowe sobie kupie, tylko jak żonie to wytłumaczyć?![]()
Zapytać, czy Ciebie interesuje po co jej tyle butów i szminek.Zamieszczone przez Krycha
No chyba, że żona każdą zarobioną złotóweczkę lokuje w banku i jeszcze Tobie w portfel zagląda. Tego Ci oczywiście nie życzę![]()
D70s | N50/1.4D | T17-50/2.8 | N70-300G | Coolpix 5400 | SB-600
Skontaktuj się z nami