Szukaj
Dlaczego Julka jest taka smutna na wszystkich zdjeciach?
bez urazy ale wyraz twarzy dziewczyki na 3 foto nadaje się do plakatu z cyklu "zły dotyk" ... poza tym fajne kolory i obróbka.
SZKIEŁKO I OKO
Ludzie gdzie jest napisane że dziceko ma się uśmiechać cały czas? - muyślę że wasze dzieci cały czas są uśmiechnięte ale u mnie jest trochę inaczej. Gdzieś już kiedyś na tym forum był temat usmiechu dzieci na fotkach muszę go poszukać i odnowić. Dzięki za zaianteresowanie moją córą i juz któryś raz zapewniam że jest zwykłym dzieckiem które jest szczęśliwe i my też jesteśmy szczęśliwi że ją mamy.
Nikon D40 | N18-55 VR | YN460-II | I JESZCZE ROWER |
Oj Pimps nie obrazaj sie, ja tez mam dzieci i to dwoje i wiem, ze ciezko zmuszac do pozowania, bo konczy sie to zazwyczaj brakiem wspolpracy. Do tej pory pokazywales weselsze zdjecia, a na kazdym z teraz przedstawionych przez Ciebie widac smutek, jakby ta zabawa lalka nie sprawiala Julci przyjemnosci, tylko miala siedziec trzymac lalke, bo Ty chciales jej zrobic zdjecie. Ja tak to odbieram i dlatego moja opinia byla taka, a nie inna. Moja corka kiedy sie bawi raczej jest radosna i usmiechnieta
Pozdrawiam
@myfriend
A moze lala byla chora![]()
Dajmy pimpsowi sie rozwinacjeszcze wizyta lekarza i leczenie przed nami
Skontaktuj się z nami