Szukaj
Bardzo niekonsekwenta obrobka, set wydaje sie byc niespojny. Kadrowanie tez mi nie do konca pasuje.
JN
mysle że zdjecie nr.8 było by naprawde bardzo fajne gdybyś spróbował zobić to w BWmożesz ?
zdjecie 6 nie sadzisz ze PM wydaje sie tak jakos przygnieciona przez własnego mężaale pomysł fajny i szkoda przypalonej sukienki.
5 fajne ,może deczko bym ciaśniej skadrował.
2 nie wiem czemu ale bardzo mi sie podoba ,aczkolwiek widział bym to też w BW![]()
D3S / D700 / 14-24 2,8 / 24-70 2,8 / 70-200 2,8 / 35 1,4 / 85 1,4 / SB-800 / SB-900 / NEC PA 271W / i inne takie....
jakoś nie mogę sie powstrzymac z tym BW, myślę że się nie gniewasz jeśli tak to słowo i znika
D3S / D700 / 14-24 2,8 / 24-70 2,8 / 70-200 2,8 / 35 1,4 / 85 1,4 / SB-800 / SB-900 / NEC PA 271W / i inne takie....
TOMEK K - spoko, nie gniewam sięSprawdzałem 8semke w BW i nawet fajnie.
yakoop - Twój set, a właściwie przykład, still workingA co dokładnie w powyższych zdęciach Ci się nie podoba/razi Cię ?
pozdr@ll
Dzieki
są emocje, jest jakaś akcja i chronologia.
Na jedynce i czwórce gość wydaje się mieć rozciągniętą głowę, niekorzystnie to wygląda. Dwójka i trójka najlepsza z tego setu.
Obróbka średnio. Z tym że ja jestem zwolennikiem jakiegoś tam określonego schematu obróbki zdjęć, z uwzglednieniem jasnych i ladnie oswietlonych twarzy, dlatego
moze nie warto mnie sluchac.
JN
W podanym linku twoja opowieść ślubna prezentuje się o niebo lepiej niż ta tutaj.
Dalej jednak nie przekonuje mnie zastosowana wielość sposobów obróbki.
Cały reportaż IMHO wygląda dość niespójne,![]()
OMG, I have finally discovered what's wrong with my brain: On the left side, there is nothing right, and on the right side, there is nothing left.
Zdecydowanie materiał przedstawiony w Twoim linku jest przedstawia całość o wiele korzystniej.
Z powyższego setu 3ka ma fajną tonację. PM świetnie zagryza wargę. Z powyzszych to mój faworyt.
Przygotowania Pana Młodego bardzo niekorzystnie ze wzgledu na obróbkę, która uwypukla ciemne oczodoły i wory pod oczami. Jeśli materiał nie został oddany pomyśl o BW.
W całości dla mnie troszkę zbyt pomarańczowo.
Pozdrawiam!
Skontaktuj się z nami