Close

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 11

Domyślnie Wedniaki - Basia & Tomek

Aloha, pierwszy w tym roku ślub, chciałbym oddać pod krytykę kilka zdjęć.
    Więcej, w większej rozdzielczości i chronologicznie na www.moodoke.pl

1.

2.

3.

4.

5.

6.

7.

8.

9.

10.
    pozdr@ll

Domyślnie

Bardzo niekonsekwenta obrobka, set wydaje sie byc niespojny. Kadrowanie tez mi nie do konca pasuje.
    JN

Domyślnie

mysle że zdjecie nr.8 było by naprawde bardzo fajne gdybyś spróbował zobić to w BW możesz ?
    zdjecie 6 nie sadzisz ze PM wydaje sie tak jakos przygnieciona przez własnego męża ale pomysł fajny i szkoda przypalonej sukienki.
    5 fajne ,może deczko bym ciaśniej skadrował.
    2 nie wiem czemu ale bardzo mi sie podoba ,aczkolwiek widział bym to też w BW
    D3S / D700 / 14-24 2,8 / 24-70 2,8 / 70-200 2,8 / 35 1,4 / 85 1,4 / SB-800 / SB-900 / NEC PA 271W / i inne takie....

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez yakoop Zobacz posta
    Bardzo niekonsekwenta obrobka, set wydaje sie byc niespojny. Kadrowanie tez mi nie do konca pasuje.
    Oczywiście, niekonsekiwencja wynika z tego, że zostały do oceny wybrane poszczególne zjęcia wchodzące w skład setów. Można to w tak zaserwowanej formie odebrać jako bałagan, ale dziękuje za opinię.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez jeere Zobacz posta
    Oczywiście, niekonsekiwencja wynika z tego, że zostały do oceny wybrane poszczególne zjęcia wchodzące w skład setów. Można to w tak zaserwowanej formie odebrać jako bałagan, ale dziękuje za opinię.
    Tak myslalem, wiec prosze o jeszcze, o jakis zgrabny set, z opowiescia i historia
    JN

Domyślnie

jakoś nie mogę sie powstrzymac z tym BW, myślę że się nie gniewasz jeśli tak to słowo i znika
    D3S / D700 / 14-24 2,8 / 24-70 2,8 / 70-200 2,8 / 35 1,4 / 85 1,4 / SB-800 / SB-900 / NEC PA 271W / i inne takie....

Domyślnie

TOMEK K - spoko, nie gniewam się Sprawdzałem 8semke w BW i nawet fajnie.

yakoop - Twój set, a właściwie przykład, still working A co dokładnie w powyższych zdęciach Ci się nie podoba/razi Cię ?

pozdr@ll

Domyślnie

Dzieki
    są emocje, jest jakaś akcja i chronologia.
    Na jedynce i czwórce gość wydaje się mieć rozciągniętą głowę, niekorzystnie to wygląda. Dwójka i trójka najlepsza z tego setu.
    Obróbka średnio. Z tym że ja jestem zwolennikiem jakiegoś tam określonego schematu obróbki zdjęć, z uwzglednieniem jasnych i ladnie oswietlonych twarzy, dlatego
    moze nie warto mnie sluchac.
    JN

Domyślnie

W podanym linku twoja opowieść ślubna prezentuje się o niebo lepiej niż ta tutaj.
    Dalej jednak nie przekonuje mnie zastosowana wielość sposobów obróbki.
    Cały reportaż IMHO wygląda dość niespójne,
    OMG, I have finally discovered what's wrong with my brain: On the left side, there is nothing right, and on the right side, there is nothing left.

Domyślnie

Zdecydowanie materiał przedstawiony w Twoim linku jest przedstawia całość o wiele korzystniej.
    Z powyższego setu 3ka ma fajną tonację. PM świetnie zagryza wargę. Z powyzszych to mój faworyt.
    Przygotowania Pana Młodego bardzo niekorzystnie ze wzgledu na obróbkę, która uwypukla ciemne oczodoły i wory pod oczami. Jeśli materiał nie został oddany pomyśl o BW.
    W całości dla mnie troszkę zbyt pomarańczowo.
    Pozdrawiam!
    www.bwitek.com

Nikon F100 + 50mm f1.2, Nikon F100 + MB15 + 105mm f2.8
    Canon's, Mamiya's, Polaroid's

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów