Szukaj
Najbardziej podoba mi sie nr 1, pozniej 3. Dwojka kadrowo mi nie pasuje, zachwiana jest mz rownowaga miedzy podloga a pozostala czescia sceny. Co do nr 1 mam pytanie. Czy celowo unikasz wiekszego nasycenia kolorow? Troszke bez zycia jest ta scena. Wiem, nie wszystko musi miec soczyste kolory, ale oodrobinke bym jednak podbil nasycenie i kontrast (mysle ze naturalnie ta kamienica miala calkiem zywy kolorek). Pozdr![]()
Con otro aire... | de noventa | FM2N | Yashica 35 GX | http://malasana.blogspot.com
Trójka podoba mi się "sama w sobie" tzn, nie koniecznie jako temat: "...latarnie".
Kadr jest ciekawy i kolorki ciepłe, ładna saturacja, takie lubię.
Z 1 jeszcze bym popracował, 2 taka sobie.
D90 | AF-S Nikkor 18-105 VR| AF-S Nikkor 70-300 VR| SB-900 | MB-D80 | i takie tam...
Bardzo
A ja się cieszę, że zapomniałeś o konwersji do sRGBBardzo mi tu pasują odrobinę stonowane barwy. Kadrowo "przepyszna" jest jedynka, trójka też bardzo na tak, jednak trochę szkoda uciętej na spodzie latarni (perspektywa kompensuje to jednak z nawiązką). Dwójka jest dla mnie natomiast trochę chaotyczna (w zestawieniu z pozostałymi) - chodzi mi o układ linii wszelakich. Wg mnie nie pasuje do serii, choć sama w sobie niczego sobie
Pozdrawiam!
"Myśleć, że się coś wie, to najlepsza obrona przed dowiedzeniem się czegoś" - Terry PratchettPozdrawiam! Jacek
Bardzo podobaja mi sie wszystkie. Lubie takie detale architektoniczne, fragmenty architektury. Zwlaszcza gdy ciezko okreslic czy to widok z wczoraj, czy z 1905r. (pomijajac kwestie jakosci fotografii z tamtego okresu) Rownie dobrze taki widok moglbym tam pewnie zastac np. w 1935. To lubie
![]()
Skontaktuj się z nami