Close

Pokaż wyniki od 1 do 7 z 7

Wątek: Gdynia by night

Domyślnie Gdynia by night

Czesc,

Prosze o komentarze

1.

2.

3.

4.

5.

6.

pozdr

Domyślnie

5 i 6 kompletnie na nie, za to poprzednie całkiem urokliwe, zwłaszcza 3 i 4
    Pozdrawiam Tomasz
    D-7000, D-80, F-601m, N18-105dx VR, N18-70dx, N70-300VR, SB-800, kilka sowieckich słoików

Domyślnie

Przede wszystkim to nie jest zaden reportaż tylko raczej widoczki (czyli krajobraz).
    Z uporem maniaka powtarzam, ze jezeli nie wie sie, co fotografuje , to rzadko bedą z tego spodziewane efekty.

Tutaj w ogólności pocztówkowo wyszło, zwłaszcza 3-ka mogłaby sie w kioskach sprzedawać
    Pozostałe sa mało interesujące, nie przemawiają ani kompozycja ujęcia ani jakimiś innymi walorami.

Ponad całym zestawem góruje 4-ka, za ładny kolor i wpasowane kontrapunkty w postaci główek portowych.
    Szkoda jedynie, iż zdjecie to dotkniete jest manierą dilerów samochodowych - 50/50...
    I'm not always right, but I'm never wrong...

Domyślnie

Dzieki za opinie,

Prosze moderatora o przeniesienie watku do dzialu sugerowanego przez lechupe

dzieki!

Domyślnie

Fajowa czwórka, jest klimacik
    I'm not normally a religious man, but if you're up there, save me, Superman!
    http://instagram.com/adrwoz

Domyślnie

Faktycznie, nie spojrzałem nawet że to dział reportaż.
    Pozdrawiam Tomasz
    D-7000, D-80, F-601m, N18-105dx VR, N18-70dx, N70-300VR, SB-800, kilka sowieckich słoików

Domyślnie

A dlaczego ja nic nie wiedziałem o tym pelnerze?? Oj nieładnie. W dodatku oszukujesz, to wcale nie nocne... na 1 wyraźnie widzę słońce , a na 6 wyraźnie widzę napis "Gdańsk"
    Ale żeby nie było, że tylko narzekam to 4 najfajniejsze... może dlatego, że tak inaczej... pionowo, chociaż kompozycja na nim oczywiście też robi swoje.
    peace & love

Uprawnienia umieszczania postów