Close

Pokaż wyniki od 1 do 6 z 6

Wątek: sezon na burze

Domyślnie sezon na burze

u mnie otwarty

".....a nie mowilam ci, ze Nikonami robi sie najlepsze zdjecia? To musiales kupic tego gownianego canona i sam sie o tym przekonac....." malżonka, listopad 2009

Domyślnie

jest zupełnie poprawnie, mz i literalnie co do zdjecia nie mozna miec uwag negatywnych.

Ale w ogólności nuda...
    I'm not always right, but I'm never wrong...

Domyślnie

Nuda Panie, nudne niedzielne popoludnie w nudnym bezrzepakowym miejscu i nudnym krajobrazie mazowieckiej rowniny
    ".....a nie mowilam ci, ze Nikonami robi sie najlepsze zdjecia? To musiales kupic tego gownianego canona i sam sie o tym przekonac....." malżonka, listopad 2009

Domyślnie

ta zielona ramka jest dobijająca. nie mogę patrzeć na to zdjęcie przez nią.

poza tym nie podoba mi się zbyt jaskrawy odcień zieleni. Jeżeli dokumentujesz rzeczywistość, to chyba nie wyszło Ci zbyt naturalnie tym razem?

Domyślnie

wszystko jest rzecza wzgladna jak sie okazuje
    siedze teraz w pracy i rzeczywiscie zboze jest "oczojebne", a na monitorze domowym bylo nornalne - wychodzi na to, ze to kwestia kalibracji i co ciekawe kalibrowany byl ten w domu

Domyślnie

Zm glownym mankamentem jest niewystarczajaca ilosc swiatla, przez co brakuje blasku tej sielskiej scence.
    Con otro aire... | de noventa | FM2N | Yashica 35 GX | http://malasana.blogspot.com

Uprawnienia umieszczania postów