Close

Strona 4 z 14 PierwszyPierwszy ... 23456 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 31 do 40 z 131

Wątek: Pentax K10D

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Czornyj
    Piękna puchencja! Jeżeli wszystko z nią będzie tak pięknie jak na papierze, to będzie to pałerkiler.
    Jezeli tylko fotki beda oki, to ja ja mocno rozwaze, wyposazenie ze te cene kusi, to prawie aparat marzen w tym segmencie.

Po ostatnich prezentacjach to szczegolnie Canon ze swoimi 350/400/20/30D jakos tak biednie wyglada... (szczegolnie dziadowskie 350/400d sa takie troche niedzisiejsze...)

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Czornyj
    Piękna puchencja! Jeżeli wszystko z nią będzie tak pięknie jak na papierze, to będzie to pałerkiler.

Teraz czekam na 645ND w cenie D2X-a - jak taki wyjdzie, to uroczyście oświadczam, że zmienię system - sorki Mamiya...
    Heh - wlasnie ma byc w tej cenie... Poki co poswiadczam, ze analogowy 645n to malina...

Pzdr
    Spinner

[ Dodano: Czw Wrz 14, 2006 11:58 am ]
    Cytat Zamieszczone przez FunBoy
    K1000 z SMC50/1.4 (zakupione u Spinnera ) jeszcze mi lezy w domu, wiec juz by bylo pierwsze moje szklo "z VR"...
    Heh, wlasnie malina, co - manualne pieeeeekne rzeczy w DSLR z VR... Miod, malina...

A jeszcze jak poczyta sie opinie o szklach jak np:

Mike Johnston - I have owned or used the Carl Zeiss Contax 50/1.4, the AF-Nikkor 50/1.4, the Canon EF 50/1.4, the Leica R 50/1.4 (the old one with the 55mm filter thread), a Yashica 50/1.4, The Leica M 50/1.4, and the Voigtlaender Nokton 50/1.5. For all-around image quality in real pictures, the Pentax 50/1.4 is my favorite of them all. The FA 50/1.7 (which I have used) is a very good lens. But the FA 50/1.4 is a great lens.

to milo sie robi... reszta opinii tutaj np: http://stans-photography.info/

Pzdr
    Spinner
    Pentax (LX) i Nikon (D610i D90)
    SPINNERSTRAPS

Domyślnie

No jeszcze może wartałoby poczekać jaki obraz generuje ten nowy Pentax zanim wszyscy na tym forum i na innym zmienią system .
    Pozdrawiam
    Marcin

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Kolekcjoner
    No jeszcze może wartałoby poczekać jaki obraz generuje ten nowy Pentax zanim wszyscy na tym forum i na innym zmienią system .
    Eeee tam... kogo by zdjecia obchodzily... przeciez tutaj sami onanisci sprzetowi siedza
    regulamin

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Kolekcjoner
    Ja musze z synem porozmawiac, chce jechac w dlugi weekend (zjednoczenie Niemiec) w gory, moze da sie namowic na cos innego, to pojade do Köln na targi i oblegne stoisko Pentaxa.

Bardzo interesujacy to aparacik...

Domyślnie

Mnie ciekawi co wnosi 22 bitowy procesor obrazu ?
    Fotografowanie jest równoznaczne z przywłaszczaniem sobie zdejmowanego przedmiotu. Oznacza to wchodzenie w pewien stosunek, który kojarzy się nam z poznaniem, czyli zawładnięciem. Susan Sontag
    A7 II Zeiss Batis 25/2 85/1,8 500px FB

Domyślnie

@meliszipak dokladnie teoretycznie mozna koloslanie wicej zapisac informacji z matrycy tylko czy matryca naprawde tyle wygeneruje i czy potem bedzie mozna z tego skozystac

Domyślnie

podaję link , co prawda do testu K100D, ale jakość zdjęć z K10D pewnie nie będzie ustępowała , a miejmy nadzieję, że będzie lepsza od swojego większego brata.
    A co powiecie o poziomie szumów(ISO 3200 wygląda całkiem nieźle)?

http://www.e-fotografija.com/artman/...cle_1154.shtml

Domyślnie

a miejmy nadzieję, że będzie lepsza od swojego większego brata
    why większego?
    Świat jest pełen niezwykle ostrych, technicznie doskonałych lecz g#wno wartych zdjęć
    D750+Z5+Zfc

Domyślnie

why większego?[/quote]

ups, faktycznie K100 jest mniejsza

Strona 4 z 14 PierwszyPierwszy ... 23456 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów