Close

Strona 2 z 3 PierwszyPierwszy 123 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 11 do 20 z 25

Wątek: Rzepak BW

Domyślnie

A ja nie jestem przekonany. Podoba mi sie obrobka, podoba mi sie kadr. Ale w koncu najwiekszym atutem (i chyba jedynym ) rzepaku jest jego kolor. A gdyby podac ten sam kadr w kolorze, z rownie agresywna winieta i taka sama obrobka? Mysle, ze tez by robilo wrazenie.
    Con otro aire... | de noventa | FM2N | Yashica 35 GX | http://malasana.blogspot.com

Domyślnie

A do mnie nie gada. Nie podoba mi się to szopowane niebo A jak już się tyle przy nim napracowałeś to tak jak już wspominano mogłeś chociaż wyprostować horyzont bo leci w lewo

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Bonthyc Zobacz posta
    A do mnie nie gada. Nie podoba mi się to szopowane niebo A jak już się tyle przy nim napracowałeś to tak jak już wspominano mogłeś chociaż wyprostować horyzont bo leci w lewo
    Mz krzywy horyzont akurat temu kadrowi wyszedl na dobre.
    Con otro aire... | de noventa | FM2N | Yashica 35 GX | http://malasana.blogspot.com

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez malasana Zobacz posta
    Mz krzywy horyzont akurat temu kadrowi wyszedl na dobre.
    Jak widać każdy ma swoje zdanie i inny gust

Domyślnie

Mi się podoba. Jestem uzależniony od takich zdjęć więc inaczej być nie może

Domyślnie

Dziekuje za komentarze. Co do horyzontu, tam byla gorka i spadek. Za ta gorka byl prosty teren oraz domy na nim, wedlug tego terenu jest ta fotka prosta. Nie bardzo wiem czym mam sie kierowac, terenem calkowitym, czy ta gorka.

Domyślnie

A ten kadr, prosto i szeroko.

Malasana mysle, ze wstawie BW, tylko jest jeden problem, wineta jest troche innego koloru niz niebo.

Domyślnie

do mnie też gada

edit: dobrze że nie mam wizji

Domyślnie

Obydwa fajne ale kwadrat lepiej do mnie trafia.
    Gratuluję udanego zdjęcia

kulten
    Gość

Domyślnie

Gdyby 1nka była kwadratem byłoby bardzo fajnie. 2jka wygląda na brutalnie rozciągniętą wersję 1nki.

Strona 2 z 3 PierwszyPierwszy 123 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów