Close

Pokaż wyniki od 1 do 6 z 6

Wątek: Grip do d90

Question Grip do d90

Cześć, Witam
    Chciałbym założyć grip do d90. Może mnie ktoś oświeci jak wymontować pokrywę aku.
    d90|n85|n18-105|n70-300|SB-900|velbon sherpa 600 i jesze parę drobiazgów

Domyślnie

Ject chyba napisane w instrukcji, delikatnie docisnąć z jednej strony i wyjąć z przeciwnej w górę.
    Koniecznie odwiedź Podkarpacką Grupę Fotograficzną na Nikoniarzach : Forum Grupy PODKARPACKIEJ
    Informacja jak się z nami spotkać : Czwartkowe P I W K O (czyli jak się z nami spotkać)
    Jesteś z Podkarpacia : Jak do nas dołączyć

Domyślnie

Dzięki, faktycznie był w instrukcji rysunek. Nie początki, ale nigdy nie używałem gripa, a do instrukcji z reguły miewam wstręt. Wiem - to błąd. Ale się poprawię. Pozdrawiam!
    d90|n85|n18-105|n70-300|SB-900|velbon sherpa 600 i jesze parę drobiazgów

Domyślnie

Niestety, to rzeczywiśćia bład
    Koniecznie odwiedź Podkarpacką Grupę Fotograficzną na Nikoniarzach : Forum Grupy PODKARPACKIEJ
    Informacja jak się z nami spotkać : Czwartkowe P I W K O (czyli jak się z nami spotkać)
    Jesteś z Podkarpacia : Jak do nas dołączyć

Domyślnie

Nawet prawa Murph'ego mówią, że jak wszystkie sposoby zawiodą, przeczytaj intrukcję.
    "Am Anfang schaute ich mich um, konnte aber den Wagen, von dem ich träumte, nicht finden. Also beschloss ich, ihn mir selber zu bauen." F.Porsche

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez velaskez Zobacz posta
    Nawet prawa Murph'ego mówią, że jak wszystkie sposoby zawiodą, przeczytaj intrukcję.

Uprawnienia umieszczania postów