Cześć, Witam
Chciałbym założyć grip do d90. Może mnie ktoś oświeci jak wymontować pokrywę aku.
Szukaj
Cześć, Witam
Chciałbym założyć grip do d90. Może mnie ktoś oświeci jak wymontować pokrywę aku.
d90|n85|n18-105|n70-300|SB-900|velbon sherpa 600 i jesze parę drobiazgów
Ject chyba napisane w instrukcji, delikatnie docisnąć z jednej strony i wyjąć z przeciwnej w górę.
Koniecznie odwiedź Podkarpacką Grupę Fotograficzną na Nikoniarzach : Forum Grupy PODKARPACKIEJ
Informacja jak się z nami spotkać : Czwartkowe P I W K O (czyli jak się z nami spotkać)
Jesteś z Podkarpacia : Jak do nas dołączyć
Dzięki, faktycznie był w instrukcji rysunek. Nie początki, ale nigdy nie używałem gripa, a do instrukcji z reguły miewam wstręt. Wiem - to błąd. Ale się poprawię. Pozdrawiam!
d90|n85|n18-105|n70-300|SB-900|velbon sherpa 600 i jesze parę drobiazgów
Niestety, to rzeczywiśćia bład![]()
Koniecznie odwiedź Podkarpacką Grupę Fotograficzną na Nikoniarzach : Forum Grupy PODKARPACKIEJ
Informacja jak się z nami spotkać : Czwartkowe P I W K O (czyli jak się z nami spotkać)
Jesteś z Podkarpacia : Jak do nas dołączyć
Nawet prawa Murph'ego mówią, że jak wszystkie sposoby zawiodą, przeczytaj intrukcję.
"Am Anfang schaute ich mich um, konnte aber den Wagen, von dem ich träumte, nicht finden. Also beschloss ich, ihn mir selber zu bauen." F.Porsche
Skontaktuj się z nami