Close

Strona 1 z 4 123 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 37

Domyślnie No i wizjer porysowany.

Witam,
    chwila nieuwagi i stało się. Dwuletni synek paznokciem porysował mi wizjer w D90. Problem jest bardziej natury psychologicznej niż technicznej, bo najbardziej przeszkadza mi to, że o tym wiem.
    Od razu prośba o odpuszczenie sobie uwag, że fajne zabawki ma mój synek, natomiast mam pytanie czy ktoś się orientuje czy serwis może mi podesłać tą niewielką część??
    Wszak z tego co widzę to tylko kwestia dwóch śrubek i można samemu wymienić....
    pzdr

Domyślnie

masz nadzieje ze ktos wygoogluje numer do serwisu,zadzwoni i cie upewni czy na pewno...? co bedzie nastepne -czy ktos sie orientuje po ile jest cola w biedronce...? <sick!>
    Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez hallucinogen Zobacz posta
    masz nadzieje ze ktos wygoogluje numer do serwisu,zadzwoni i cie upewni czy na pewno...? co bedzie nastepne -czy ktos sie orientuje po ile jest cola w biedronce...? <sick!>
    No i tak jak myślałem znalazł się pierwszy mądraliński.
    Maila z zapytaniem do serwisu już wysłalem wczoraj panie.
    Pytam na forum, bo może przypadek już taki był i ktoś coś wie.
    Po co wg ciebie jest to forum panie ważniak???

Domyślnie

to forum jest po to aby takie ofiary losu jak ty ktos wzial za reke i zaprowadzil do serwisu. pa.
    Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym.

Domyślnie

Czekaj...wizjer? A może chodzi Ci o matówkę... Przecież on jest szklany nie ma siły, żeby go porysować, przynajmniej nie paznokciem.
    @hallucinogen - jak nie masz humoru idź spać
    "Am Anfang schaute ich mich um, konnte aber den Wagen, von dem ich träumte, nicht finden. Also beschloss ich, ihn mir selber zu bauen." F.Porsche

Domyślnie

No ale przeciez dzieciak sam (szczegolnie dwuletni) by sie nie dobral do matowki...
    Pozdrawiam: Artur | www.foto-karbulot.com | www.borg.website.pl
    Nikon D90 | MB-D80 | N 16-85 | N 70-300 | N 35 | T 90 | SB-700 | 055XPROB

Domyślnie

serwis nie wysyła części..będziesz musiał się tam udać z aparatem lub go wysłać poczta.
    Pozdrawiam

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez hallucinogen Zobacz posta
    to forum jest po to aby takie ofiary losu jak ty ktos wzial za reke i zaprowadzil do serwisu. pa.
    No to skoro po to jest to forum to czep się tramwaja patafianie.

I żeby moderator nie pomyślał, że kogoś obrażam poniżej defincja słowa patafian:
    "Spontaniczny, lekko szurnięty młody człowiek; patafiany łączą grupy zwane patafami, które mają na celu głównie spędzanie czasu w niebanalny sposób, wzajemną wymianę najprostszych myśli."

Cytat Zamieszczone przez velaskez Zobacz posta
    Czekaj...wizjer? A może chodzi Ci o matówkę... Przecież on jest szklany nie ma siły, żeby go porysować, przynajmniej nie paznokciem.
    @hallucinogen - jak nie masz humoru idź spać
    Na szkle musi być jakaś powłoka i Młody ją troszkę załatwił...Jak przykładam oko to tego nie widać ale jak z daleka patrzę na wizjer to mnie trochę razi.
    Mógł załatwić kolumny, hifi, telefon..., ale on sobie akurat mojego Nikona wybrał...
    Cóż..., życie...
    Ostatnio edytowane przez ekonet ; 09-05-2009 o 20:33 Powód: proszę nie mnożyć postów.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez bartson Zobacz posta
    Na szkle musi być jakaś powłoka i Młody ją troszkę załatwił...Jak przykładam oko to tego nie widać ale jak z daleka patrzę na wizjer to mnie trochę razi.
    Mógł załatwić kolumny, hifi, telefon..., ale on sobie akurat mojego Nikona wybrał...
    Cóż..., życie...
    Skoro nie widać tego jak patrzysz przez wizjer to w czym problem ?
    Nikon D90, 18-105mm VR, 50/1.8, SB-900, Hoya HD UV, Hoya HD PL-CIR, Kata DC-443

Domyślnie

Grzes, jemu przeszkadza to, że w ogóle jest to porysowane, tak ?

Strona 1 z 4 123 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów