Close

Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12
Pokaż wyniki od 11 do 18 z 18

Wątek: Agnieszka

Domyślnie

3..4..5 miazga. Bardzo dobre zdjęcia, pstryknięte z pomysłem.
    D90 + N18-105VR + SDV - 10 | Canon 50D + C17-85 + Sherpa 250R
    Usunięto komercyjną stopkę - regulamin forum!

Domyślnie

Fajnie, niech jeszcze zagra w tej windzie, jak w filmie, bez patrzenia w obiektyw... skupi się na sobie na temacie... będzie jeszcze lepiej!

Artur Jonik
    Gość

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez mOSAd Zobacz posta
    Fajnie, niech jeszcze zagra w tej windzie, jak w filmie, bez patrzenia w obiektyw... skupi się na sobie na temacie... będzie jeszcze lepiej!
    Ciezko sie skupic na sobie, jak sie ma takiego fotografa.

Wstawie jeszcze cos:

6.

7.

8. Na koniec podobna do jedynki, ale chyba bardziej mi podchodzi.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Artur Jonik Zobacz posta
    Ciezko sie skupic na sobie, jak sie ma takiego fotografa.
    Rewelacyjny komentarz

Sprawdź 1 w obróbce z 5 lub 8.

Ogólnie chyba 3 najlepsza (choć ciuteńkę czerni może da się wyciągnąć, tak by zarys spodni było widać? czerwoną tasiemkę możnaby przekolorować ).
    Jedynka po obróbce koloru i być może w minimalnie innym kadrowaniu też byłaby rewelka.

Studyjne całkiem fajnie, choć tak ostre światło wnosi trochę problemów z odbiorem. Jedno oko za bardzo zacienione moim zdaniem, jednooczny blik nie wygląda super.

Artur Jonik
    Gość

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez mOSAd Zobacz posta
    Rewelacyjny komentarz

Sprawdź 1 w obróbce z 5 lub 8.

Ogólnie chyba 3 najlepsza (choć ciuteńkę czerni może da się wyciągnąć, tak by zarys spodni było widać? czerwoną tasiemkę możnaby przekolorować ).
    Jedynka po obróbce koloru i być może w minimalnie innym kadrowaniu też byłaby rewelka.

Studyjne całkiem fajnie, choć tak ostre światło wnosi trochę problemów z odbiorem. Jedno oko za bardzo zacienione moim zdaniem, jednooczny blik nie wygląda super.
    Sprawdzalem. 8 nieco bardziej mi sie podoba. Co do 1, to jestem w goracej wodzie kapany i raczki mnie swiezbily, zeby troche sie pobawic krzywymi. Jak juz wstawilem na forum stwierdzilem, ze jednak nie tak. Taki juz ze mnie narwaniec.

Gaduła Awatar NBA
    Miasto
    Jarocin, Wielkopolska

Domyślnie

Winda służy Agnieszce... Pcha ją w górę do kariery...

Domyślnie

poodba mi sie pierwsze....
    tylko pierwsze...
    studyjne nie wypowiem sie ale czern po prawym oku i blik w jednym niebardzo...
    3 i 4 nieostre albo poruszone...
    motyw z pokazaniem stanika... jakos do mnie nie przemowil...
    jednak modelka ( pozdrawiam sedecznie bo pewnie oglada forum ) moze byc zadowolona ze zdjec...
    www.facebook.com/kpaprocki
    || D3 x2 || 14-24 2.8 || 24-70 2.8 || 70-200 2.8 || 16 2.8 fisheye || 24 1.4 || 50 1.4 || 85 1.4 || Apple system || cała masa dodatków.

Artur Jonik
    Gość

Domyślnie ...

Cytat Zamieszczone przez hanibal Zobacz posta
    poodba mi sie pierwsze....
    tylko pierwsze...
    studyjne nie wypowiem sie ale czern po prawym oku i blik w jednym niebardzo...
    3 i 4 nieostre albo poruszone...
    motyw z pokazaniem stanika... jakos do mnie nie przemowil...
    jednak modelka ( pozdrawiam sedecznie bo pewnie oglada forum ) moze byc zadowolona ze zdjec...
    Mnie najbardziej podoba sie 5 i 2 ale wiadomo, rozne sa gusta. A co do biustonosza, to nie o niego wcale chodzilo lecz o koszule, a raczej o jej polowiczne zdjecie.
    Pozdrawiam i dzieki za odwiedziny.

Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12

Uprawnienia umieszczania postów