Close

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 18

Wątek: Agnieszka

Artur Jonik
    Gość

Domyślnie Agnieszka

Znana wam juz Aga. Troche z windy, troche ze studia. Narazie jedno. Jak sie spodoba i uporam sie z obrobka, bedzie wiecej

1.

Domyślnie

Podoba się. Co prawda jest troszkę zielono, ale taki autor miał zamysł.
    Bardzo fajna modelka a tym razem jest jeszcze fajniejsza bo już wiem, że ma piękny tatuaż
    Ogólnie fajnie. Ciąłbym może troszkę ciaśniej. Po prawej nie wiele się dzieje.
    Dawaj więcej...
    www.bwitek.com

Nikon F100 + 50mm f1.2, Nikon F100 + MB15 + 105mm f2.8
    Canon's, Mamiya's, Polaroid's

Artur Jonik
    Gość

Domyślnie ...

2. Ze studia

3. Znow z windy

Domyślnie

kurcze, przynajmniej na moje (astygmatyczne) oko winda Adze bardziej od studia służy

Domyślnie

Z windy rewelacja. Ze studia niezłe. Fajnie zaświecone.
    Pozdrawiam
    Witek
    NEX 5N i M42
    "Twoje słowa, głupcze, będą cię kiedyś sądzić..."

Domyślnie

Jedyneczka bardzo ciekawa.Fajnie wyszły te odbicai modelki.
    Jedynie co mi przeszkadza to włosy zachodzące na twarz.A i tak patrzę i lepiej by wyglądało bez ramiączek od stanika.W lustrze wygląda to nieciekawie.
    Pozdrawiam Marcin Bąk
    FUDŻI

Artur Jonik
    Gość

Domyślnie ...

4.

5.

Domyślnie

Po pierwsze modelka bardzo ładna, co do fotek 1 mi się bardzo podoba tylko troszkę ten odcień zieleni za dużo tak mi się wydaje 2 Studyjne nice tylko wydaje mi się, że lekko jak by doświetlił prawą stronę na buzi teraz są ostre cienie (nie jest to fachowa porada sam dopiero testuje oświetlenie w studiu co i jak )Co do reszty winda Adze służy 

Artur Jonik
    Gość

Domyślnie ...

Cytat Zamieszczone przez sowart Zobacz posta
    Po pierwsze modelka bardzo ładna, co do fotek 1 mi się bardzo podoba tylko troszkę ten odcień zieleni za dużo tak mi się wydaje 2 Studyjne nice tylko wydaje mi się, że lekko jak by doświetlił prawą stronę na buzi teraz są ostre cienie (nie jest to fachowa porada sam dopiero testuje oświetlenie w studiu co i jak )Co do reszty winda Adze służy 
    Co do oswietlenia w studiu, to nie lubie rownomiernie oswietlonej twarzy, zwlaszcza na czarnym tle. Postawilem wiec czarna blende aby poglebic nieco cienie po lewej stronie modelki. Nad bleda byl snoot na wlosy.

Domyślnie

Sesja windowa jest świetna - dajesz więcej!

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów