Close

Pokaż wyniki od 1 do 8 z 8

Domyślnie W rzepaku - suplement

A7R3/AF18/AF24/AF40/AF85

Domyślnie

Bonus (przepraszam za nieregulaminowy rozmiar ale na 800px szerokości już by nic nie było widać).
    A7R3/AF18/AF24/AF40/AF85

Domyślnie

nie są to foty jakieś szczególnie powalające ale z pewnością pomysł ciekawy i zwracają moją uwagę.

trochę przeszkadza mi na fotce nr 1 ta do połowy przysłonięta cieniem twarz gdzie jakby na siłę doszukuję się wzroku dziewczyny... chyba lepiej by byo z bardziej podniesioną głową tak by widoczna była cała twarz lub odwrotnie ze spuszczoną niżej ( tak jak na fotce nr 2). no i ja bardziej klasycznie podchodze do fotografii i wolałbym na 1 więcej prawej strony. chętnie zobaczył bym więcej bo są ciekawe.

te fotki poniżej to już nie dokońca ten dział (może fotożart

pozdrawiam serdecznie

D90 + SY14/2,8UMC+ N18-55 + N35/1,8 + N50/1,8 + SY85/1,4AE + N70-300VR + SB-600 + grip alpha

http://www.photoblog.pl/paul27

Domyślnie

Bardzo fajne i z pomysłem. Coraz lepsze kadry, lepsze kolory, ładna GO ... BRAWO.
    Pozdrawiam, Grzegorz.

Domyślnie

Fotki 1 i 2, mimo, że kadrowałbym je bardziej zgodnie z kanonami sztuki zapadają w pamięci.
    Bonus IMO znacznie gorszy.
    OMG, I have finally discovered what's wrong with my brain: On the left side, there is nothing right, and on the right side, there is nothing left.

Domyślnie

Starałbym się wyeliminować z kadru niebo. Linia horyzontu w tym wypadku przeszkadza.
    D700, N24-70/2.8, N50/1.4 D, N70-200 VRII, Sigma 85/1.4, SB-800, SB-900, Manfrotto, Lastolite, Cokin

Domyślnie

Zawsze chciałem zrobić rzepakową sesje :] 1, 2 śliczne... kolega wyżej dobrze zwrócił uwagę na zasłoniętą do połowy twarz. Bardzo przyjemna kolorystyka i głębia. Opłaciło się ciągać modelkę po polu. Brawo.
    D90 + N18-105VR + SDV - 10 | Canon 50D + C17-85 + Sherpa 250R
    Usunięto komercyjną stopkę - regulamin forum!

Artur Jonik
    Gość

Domyślnie ...

Mnie sie podobaja wszystkie.

Uprawnienia umieszczania postów