Close

Strona 1 z 3 123 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 21

Wątek: debiut ślubny

Mieszany widok

Poprzedni post Poprzedni post   Następny post Następny post

Domyślnie debiut ślubny

Zdarzyło mi się popełnić w weekend takich oto kilka fotografii. Ciekaw jestem Waszych opinii.

1.

2.

3.

4.

5.

6.

7.

8.

9.

10.

11.

----------------------------------

Domyślnie

Juz chcialem zadac pytanie "Nikonem robiles?" Ale przypomnialem sobie, ze przeciez to forum "zolciakow" Powaznie. Jak widze te kolory skory, to az mnie skreca. Sam robie na profilu D2X mode 2 a i tak wychodza jak Indianie. Zawsze jest za duzo czerwonego. Moze tego inni nie widza, ale ja czesto robie zdjecia sportowe na hali i jak widze 10 koszykarzy, ktory maja skore czerwona jak raki to az odechciewa mi sie obrobki.
    Sory za ten OT i wylewane zale.

A zdjecia jak na pierwszy raz fajne

Domyślnie

7mka i 4ka najbardziej mi pasują. Gratuluje debiutu i powodzenia
    Znam miejsca, w których zdjęcia były robione-to Wrocław

Jesli chodzi o kolory to też miałem fobie związana z kolorami, a ostatnio tez wielbiłem 5d ale nie ma co przesadzać.
    docxx powiedz czy w tym http://img4.imageshack.us/img4/579/majaminka.jpg zdjęciu jest za duzo czerwieni - profil d2Xmode1 , kontrast, odcień, kolor na minus o 2
    Mnie się podoba

.
    . . . - - - . . .

Bla, bla, bla

Domyślnie

Wyszło Bardzo sympatycznie.
    Szczególnie podobają mi się kadry 3, 4, 5 i 7 a najmniej te obrobione w spranych kolorach.
    OMG, I have finally discovered what's wrong with my brain: On the left side, there is nothing right, and on the right side, there is nothing left.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez downunder Zobacz posta
    Wyszło Bardzo sympatycznie.
    Szczególnie podobają mi się kadry 3, 4, 5 i 7

mnie też

Domyślnie

Powiem tak, chcialbym przez jeden dzien porobic zdjecia Canonem i Fuji. Te z Nikona mnie drazna. Troche poprawia sie przy zgodnosci profili (tzn. robie z profilem x i w programie wywoluje tez profil x), ale mimo tego i to nie to, co ma byc. Ktos pisal niedawno na forum, ze tylko z Fuji zdjecie czlowieka wychodzi jak "z bialego" a nie krzyzowki Chinczyka z Indianinem. Dobra, to nie miejsce na takie dywagacie.

Badz zdrow

Domyślnie

zdjęcia poprawne i powinny się podobac młodym, dziwi mnie nr 2 - zrobiłem już kilka ślubów ale pierszy raz widze żeby łody miał rekę na tej wysokości przy zakładaniu obraczki, wygląda jakby stał wyżej

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez segl Zobacz posta
    zdjęcia poprawne i powinny się podobac młodym, dziwi mnie nr 2 - zrobiłem już kilka ślubów ale pierszy raz widze żeby łody miał rekę na tej wysokości przy zakładaniu obraczki, wygląda jakby stał wyżej
    kąt pod jakim było zrobione zdjęcie+perspektywa nieco z dołu może powodować takie wrażenie. Aczkolwiek nie ma też co ukrywać, iż różnica wzrostu małżonków była dość zauważalna

Domyślnie

Bardzo fajnie 3,4,5 i 10.
    7 ka fajna kadrowo, ale umknęło troszkę detalu. Nie podoba mi się konwersja.
    8ka - pomysł nawet ok, ale zdecydowanie za zimno.
    www.bwitek.com

Nikon F100 + 50mm f1.2, Nikon F100 + MB15 + 105mm f2.8
    Canon's, Mamiya's, Polaroid's

Domyślnie

10 klimatyczna
    11 byłaby bardzo fajna gdyby nie tło.
    pozostałe poprawne.
    er.
    Usunięto komercyjną stopkę - regulamin forum!

Strona 1 z 3 123 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów