Szukaj
Juz chcialem zadac pytanie "Nikonem robiles?" Ale przypomnialem sobie, ze przeciez to forum "zolciakow"Powaznie. Jak widze te kolory skory, to az mnie skreca. Sam robie na profilu D2X mode 2 a i tak wychodza jak Indianie. Zawsze jest za duzo czerwonego. Moze tego inni nie widza, ale ja czesto robie zdjecia sportowe na hali i jak widze 10 koszykarzy, ktory maja skore czerwona jak raki to az odechciewa mi sie obrobki.
Sory za ten OT i wylewane zale.
A zdjecia jak na pierwszy raz fajne![]()
7mka i 4ka najbardziej mi pasują. Gratuluje debiutu i powodzenia![]()
Znam miejsca, w których zdjęcia były robione-to Wrocław
Jesli chodzi o kolory to też miałem fobie związana z kolorami, a ostatnio tez wielbiłem 5d ale nie ma co przesadzać.
docxx powiedz czy w tym http://img4.imageshack.us/img4/579/majaminka.jpg zdjęciu jest za duzo czerwieni - profil d2Xmode1 , kontrast, odcień, kolor na minus o 2
Mnie się podoba
.
. . . - - - . . .
Bla, bla, bla
Wyszło Bardzo sympatycznie.
Szczególnie podobają mi się kadry 3, 4, 5 i 7 a najmniej te obrobione w spranych kolorach.![]()
OMG, I have finally discovered what's wrong with my brain: On the left side, there is nothing right, and on the right side, there is nothing left.
Powiem tak, chcialbym przez jeden dzien porobic zdjecia Canonem i Fuji. Te z Nikona mnie drazna. Troche poprawia sie przy zgodnosci profili (tzn. robie z profilem x i w programie wywoluje tez profil x), ale mimo tego i to nie to, co ma byc. Ktos pisal niedawno na forum, ze tylko z Fuji zdjecie czlowieka wychodzi jak "z bialego" a nie krzyzowki Chinczyka z Indianinem. Dobra, to nie miejsce na takie dywagacie.
Badz zdrow![]()
zdjęcia poprawne i powinny się podobac młodym, dziwi mnie nr 2 - zrobiłem już kilka ślubów ale pierszy raz widze żeby łody miał rekę na tej wysokości przy zakładaniu obraczki, wygląda jakby stał wyżej
Bardzo fajnie 3,4,5 i 10.
7 ka fajna kadrowo, ale umknęło troszkę detalu. Nie podoba mi się konwersja.
8ka - pomysł nawet ok, ale zdecydowanie za zimno.
10 klimatyczna
11 byłaby bardzo fajna gdyby nie tło.
pozostałe poprawne.
er.
Usunięto komercyjną stopkę - regulamin forum!
Skontaktuj się z nami