Close

Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12
Pokaż wyniki od 11 do 16 z 16

Wątek: poprawiny

Domyślnie

ja np lubie przesadzony ocieplony kolor fotek mnie sie podoba i widac ze Gary robil to swiadomie
    d700 d3 14-24 28 35 50 85 135

Domyślnie

Mi się "trójka" podoba i dziwię się, że jeszcze nikt nic o niej nie napisał A tak poza tym to tego kontrastu za dużo, szczególnie na "piątce".
    The pięćdziesiąt
    Chciałbym mieć kilka szkieł ostrych niczym kieł.

Domyślnie

Jest nieźle, efekt obróbki interesujący, jasny drugi plan - bardzo przyjemnie. Niezłe kadry, fotki oddają klimat i to jest najważniejsze. Zdjęciu nr 3. trochę brakuje do pełni szczęścia (wg mnie jednej, większej bańki, ładnie mieniącej się i w dobrym punkcie kadru) dlatego nie została od razu okrzyknięta rewelacją.
    Ja wysoko oceniam równomierne oświetlenie wgłąb planu. Fajna seria.

Domyślnie

mOSAd, zlapac te banki było i tak bardzo ciezko
    Usunięto komercyjną stopkę - regulamin forum!

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez gary
    mOSAd, zlapac te banki było i tak bardzo ciezko
    Aj tam ciężko, podstawiasz rękę i łapiesz... A tak serio, to rozumiem, sam w ostatni weekend robiłem zdjęcia baniek, tyle że w kompletnie innych no i łatwiejszych warunkach. Niestety nie zawsze można ocenić skalę trudności zdjęcia po samym zdjęciu, szczególnie jak się samemu nigdy podobnego nie próbowało robić. No i nie zawsze są warunki by super fotkę zrobić ... no bo inaczej to byśmy wszyscy super fotki robili Kombinacja warunków, umiejętności fotografa oraz końcowego efektu i czułości widza tworzą dopiero kompletny obraz dzieła. Dla mnie bańkowa wizja jest niekompletna i tyle Nie znając warunków można rozważyć dwie opcje: bańki puszczał ktoś spontanicznie i nie miałeś na to wpływu kompletnie - w takim wypadku jest bardzo dobrze. Opcja druga, to że mogłeś powiedzieć bańkowemu, by poczekał chwilę aż się ustawisz itp, i by puszczał te bańki powoli... no a wtedy to już żadna męka (w przeciwieństwie do focenia np. muchy w locie). A zatem uśredniając domysły, wychodzi na to, że stopień trudności nie jest znany, zatem nalezy być ostrożnym i nie popadać w zachwyt nad czymś co samemu by się zrobiło równie dobrze, gdyby chwilę się zastanowić
    Czy pisałem już, że lubię czasem długo i mętnie pisać? Tak? A to przepraszam.

Domyślnie

to był automat do baniek
    Usunięto komercyjną stopkę - regulamin forum!

Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12

Uprawnienia umieszczania postów