Close

Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12
Pokaż wyniki od 11 do 20 z 20

Wątek: Love Letters

Domyślnie

Dla mnie tez rewelacja.
    Ale to jest posklejane?

Domyślnie

To ci, którym tak bardzo się to podoba, niech wytłumaczą mnie, prostemu chłopakowi osochozi

Domyślnie

jako ze nie jestem modny to mi tez sie nie podoba, lub raczej do mnie nie trafia.
    Andrzej

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez andrzej500 Zobacz posta
    Świetna prowokacja.
    Trudna w interpretacji.
    Zderzenie kilku światów.
    Złamałeś wiele stereotypów i myślę, że rzadko, kto będzie rozumiał taką formę wypowiedzi. Jest „strasznie”.
    Czy pasuje do tego działu? Przewrotnie tak. Chodź wielu pewnie powie nie.
    Zgadzam się w całości. Dodam tylko jeszcze do ciągu mojej interpretacji: ludzie mimo biedoty potrafią być szczęśliwi, a bogactwo i postęp cywilizacyjny może wypaczać wartości takie jak np. życie. Mocno pokazane. Ekspozycja ekstra!

Domyślnie

Barbi
    Dziękuję za zrozumienie.

Pragnę się odnieść do takiego (do tego) fresku. Czy osoby, które nie rozumieją widzą jakiś sens w tym poniżej?

x

Domyślnie

W Guernice, tak

Ale nadal nie rozumiem dlaczego autor zakwalifikował swoje zdjęcie do tego działu Podejrzewam że Ty Andrzeju również.

Domyślnie

Moim zdaniem - w tym dziale - ponieważ : poza modelki, rodzaj obróbki = efekt przedstawienia modelki -> świadomie został zobrazowany w "konwencji" glamur - dla podkreślenia "kontrastu sytuacji / przekazu" . I taka "poza" modelki w "kontraście" z "reporterskim stylem" przedstawienia modela stanowi (dodatkowo) "środek" ekspresji tejże sceny.
    Pozdrawiam, Grzegorz.

Domyślnie

bardzo pasuje do tego działu - rewelacyjne zdjęcie.
    Usunięto komercyjną stopkę - regulamin forum!

Domyślnie

Zaryzykuję stwierdzenie, że przekaz może wyjaśnić TVN w piątek od 20. A co do zdjęcia, dla mnie fajne, choć mocno niepokojące.

Domyślnie

Rewelacyjne zdjęcie! Gratulacje!

Bardzo mi się podoba zdjęcie pani (światło), zdjęcie chłopaka też super. Razem... bomba! Co znowu w dziale nie tak? A niby gdzie by miało zdjęcie trafić, do portertu? Zdjęcie jest reklamowo/plakatowe - bardzo dobrze się tu odnajduje.

Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12

Uprawnienia umieszczania postów