Dla mnie tez rewelacja.
Ale to jest posklejane?
Szukaj
Dla mnie tez rewelacja.
Ale to jest posklejane?
To ci, którym tak bardzo się to podoba, niech wytłumaczą mnie, prostemu chłopakowi osochozi![]()
jako ze nie jestem modny to mi tez sie nie podoba, lub raczej do mnie nie trafia.
Andrzej
Barbi
Dziękuję za zrozumienie.
Pragnę się odnieść do takiego (do tego) fresku. Czy osoby, które nie rozumieją widzą jakiś sens w tym poniżej?
x
W Guernice, tak
Ale nadal nie rozumiem dlaczego autor zakwalifikował swoje zdjęcie do tego działu Podejrzewam że Ty Andrzeju również.
Moim zdaniem - w tym dziale - ponieważ : poza modelki, rodzaj obróbki = efekt przedstawienia modelki -> świadomie został zobrazowany w "konwencji" glamur - dla podkreślenia "kontrastu sytuacji / przekazu" . I taka "poza" modelki w "kontraście" z "reporterskim stylem" przedstawienia modela stanowi (dodatkowo) "środek" ekspresji tejże sceny.![]()
Pozdrawiam, Grzegorz.
bardzo pasuje do tego działu - rewelacyjne zdjęcie.
Usunięto komercyjną stopkę - regulamin forum!
Zaryzykuję stwierdzenie, że przekaz może wyjaśnić TVN w piątek od 20. A co do zdjęcia, dla mnie fajne, choć mocno niepokojące.
Rewelacyjne zdjęcie! Gratulacje!
Bardzo mi się podoba zdjęcie pani (światło), zdjęcie chłopaka też super. Razem... bomba! Co znowu w dziale nie tak? A niby gdzie by miało zdjęcie trafić, do portertu? Zdjęcie jest reklamowo/plakatowe - bardzo dobrze się tu odnajduje.
Skontaktuj się z nami