Close

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 13

Mieszany widok

Poprzedni post Poprzedni post   Następny post Następny post
    Gaduła
    Miasto
    Kamieniec Ząbkowicki

Domyślnie wśród rzepaku II

1.

2.

3.

Proszę o opinie
    D610 | N 16-35 VR | N 85/1.8D | T 90/2.8 Di | T 70-300 VC || D70s | N 18-70/3.5-4.5

Domyślnie

1 - za mało dołu wg mnie + nierówny gradient nieba :>

2 - kadr i chmury super ale PG za ciemno wg mnie + jakiś jasny pasek w samym PG

3 - chmury ekstra ale PG znowu ciemna

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez erde Zobacz posta

nierowny gradient kolego? zapewne slonce swiecilo z lewej strony. i raczej nie da sie stego wyrownac filtrem, bo niby jak?. chyba ze w PS.
    wg mnie jest dobrze, ladne zestawienie kolorow, poza tym moze i za duzo nieba, ale wizja autora zdjecia byla taka a nie inna.
    Nikon D300, AF-S Nikkor 18-70mm 1:3.5-4.5 G ED, Cokin ND 0.9 Grad 3 Step. SB-900, Manfrotto Tripod

Domyślnie

A moim zdaniem to ciemne niebo ma swój klimat. Tylko faktycznie ten biały pasek tak trochę niedbale wyje :P Na mnie zdjęcia zrobiły bardzo pozytywne wrażenie
    D90 + 18-105 VR + 50 f/1.8

Domyślnie

Bardzo ladna seria, lubie takie niebo. Podobaja mi sie zwlaszcza zdjecia 2 i 3 ze wzgledu na kadr. Fajny rzepak, na razie najlepszy w moim osobistym rankingu
    Con otro aire... | de noventa | FM2N | Yashica 35 GX | http://malasana.blogspot.com

Domyślnie

Brakuje ciut kontrastu jak dla mnie ale wybieram dwójkę
    Pozdrawiam Marcin
    Galeria

Gaduła
    Miasto
    Kamieniec Ząbkowicki

Domyślnie

miło że się podoba

Cytat Zamieszczone przez erde Zobacz posta

jak napisał 51st8 słońce świeciło z lewej strony i stąd nierówne przyciemnienie nieba

Cytat Zamieszczone przez rynqu Zobacz posta
    A moim zdaniem to ciemne niebo ma swój klimat. Tylko faktycznie ten biały pasek tak trochę niedbale wyje :P Na mnie zdjęcia zrobiły bardzo pozytywne wrażenie
    ten biały pasek jest w 2 czy 3 ? bo coś nie mogę go wyczaić

EDIT:

ok dla mnie te zdjęcia są super, bo lepszych sam bym nie zrobił. ale ostatnio jak u mnie był nierówny gradient KOLEGO i mówiłem, że słońce świeciło to dostałem zje*a za nieumiejętne użycie polara...

dla mnie zdjęcia są ekstra a wcześniejsze uwagi to tak raczej dla śmiechu niż na poważnie, więc bez spinki.

D610 | N 16-35 VR | N 85/1.8D | T 90/2.8 Di | T 70-300 VC || D70s | N 18-70/3.5-4.5

Domyślnie

ok dla mnie te zdjęcia są super, bo lepszych sam bym nie zrobił. ale ostatnio jak u mnie był nierówny gradient KOLEGO i mówiłem, że słońce świeciło to dostałem zje*a za nieumiejętne użycie polara...

dla mnie zdjęcia są ekstra a wcześniejsze uwagi to tak raczej dla śmiechu niż na poważnie, więc bez spinki.

Domyślnie

2 i 3 bardzo bardzo fajne. Chciałbym takie w pf mieć... w moich okolicach jakoś ten rzepak mało popularny...

Domyślnie

biały pasek w 2 w PG. w PS tego nie zobaczysz. Na czarnym tle dopiero widać Pewnie prostowałeś poprzez TRANSFORM-DISTORT/Perspective i stąd taki parch

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów