Close

Pokaż wyniki od 1 do 5 z 5

Domyślnie konwerter do coolpixa s10

witam,
    uzywal ktos z Was konwertera do s10tki?
    na rynku jest sporo konwerterow dedykowanych innym modelom coolpixa, ale dla s10 nie moge nic znalesc..
    nie wiem nawet jaka ma srednice soczewki - z ustaleniem tego tez mam klopot..
    pozdrawiam, M.

Domyślnie

Witam,

a do S10 są w ogóle jakies konwertwery? Co mówi instrukcja? Czy ten element niklowany jest zdejmowany i na to miejsce nakręca się adapter, czy trzeba korzystać z protez? Ja mam CP 995, on ma gwint fi 28mm bezpośrednio przy obiektywie. Ale generalnie stosowanie konwerterów nie daje spodziewanego efektu.
    pozdrowienia
    drHardware. Moje zdjęcia zdradzają raczej dokumentalny charakter niźli artystyczny...

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez drhardware Zobacz posta
    Witam,

a do S10 są w ogóle jakies konwertwery? Co mówi instrukcja? Czy ten element niklowany jest zdejmowany i na to miejsce nakręca się adapter, czy trzeba korzystać z protez? Ja mam CP 995, on ma gwint fi 28mm bezpośrednio przy obiektywie. Ale generalnie stosowanie konwerterów nie daje spodziewanego efektu.
    nie wiem jakie fi, instrukcje wyrzucilem
    poszukam jeszcze w sieci.
    drhardware, a podeslij mi jakies zdjecie na [email protected]
    a jaki to konwerter?
    pozdrawiam, M.

Domyślnie

Zarejestruj się na stronie Nikona, będziesz mógł ściagnąć. mnie się nie udało. Sesję konwerteroważ robię wkrótce, bo na raize jestem po operacji.
    pozdrowienia
    drHardware. Moje zdjęcia zdradzają raczej dokumentalny charakter niźli artystyczny...

Domyślnie

rozumiem. zycze rychlego powrotu do zdrowia
    pozdrawiam, M.

Uprawnienia umieszczania postów