Close

Pokaż wyniki od 1 do 10 z 10

Domyślnie Rower na bezdrożu

1.

Krytyka i opinie mile widziane
    D300, T12-24, N50/1.8, SB600
    Jakub Gruchot Price action Gruzja Distance learning

Domyślnie

kolory jakby przesycone i ten cień na pierwszym planie mi nie odpowiada..

Domyślnie

Śliczny obrazek, ale czarna niewyjaśniona plama przygniata rower. Oko lubi jednoznaczne symbole, czysty rysunek roweru byłby o niebo lepszy.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez jchyra Zobacz posta
    Śliczny obrazek, ale czarna niewyjaśniona plama przygniata rower. Oko lubi jednoznaczne symbole, czysty rysunek roweru byłby o niebo lepszy.
    Wiem, niestety, jak ściągnąłem tą czarną plamę (plecak ), to skończyło się to piękne światełko, przyszły chmury i zaczęło znów padać. To przebicie światełka trwało może ze 2minuty. Mi osobiście ten plecak nie przeszkadza, ale masz rację, że bez niego mogłoby być lepiej

kulten
    Gość

Domyślnie

Ma w sobie coś ten obraz. Troszkę przeostrzone i troszkę przesaturowane. Ale urok pozostaje.

Domyślnie

No i autora widać ... Ładnie jest
    NIKON

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez kulten Zobacz posta
    Ma w sobie coś ten obraz. Troszkę przeostrzone i troszkę przesaturowane. Ale urok pozostaje.
    zgadza sie - ale tez jest sporo do dopracowania (obrobkowo) to zdjecie jest strasznie nierówne tonalnie, ponadto cien fotografa, plecak - to wszystko psuje odbiór (zbyt lezy prawa strona fotki - od roweru)
    generalnie na plus ale z poprawkami

pozdrawiam

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez harb Zobacz posta
    zgadza sie - ale tez jest sporo do dopracowania (obrobkowo) to zdjecie jest strasznie nierówne tonalnie, ponadto cien fotografa, plecak - to wszystko psuje odbiór (zbyt lezy prawa strona fotki - od roweru)
    generalnie na plus ale z poprawkami

pozdrawiam
    Popracuję nad nim Cień fotografa jest jak najbardziej umyślnie zostawiony, natomiast co do nierówności tonalnej - to zdjęcie to był moment przebicia światła, część kadru jest w słońcu, natomiast reszta to głęboki cień. Nie zmienia to faktu, że jak znajdę moment, to jeszcze się z tym pomęczę, bo coś w sobie ta fota ma
    Pozdrawiam i dzięki wszystkim za opinie

Domyślnie

hahha..... kompozycja fajna, ale z tym swiatlem to cos nie halo. moja pierwsza mysl 'zaraz na srodku tego pola zmaterializuje sie jakies UFO - z tad ta jasna plama materii'

coz, moze zbyt duzo ostatnio ogladala Doctor Who :P
    one shot a day keeps the doctor away

http://www.fotosia.blogspot.com

Gaduła Awatar NBA
    Miasto
    Jarocin, Wielkopolska

Domyślnie

ZDrower OK... Ale masz ten obrazek bez przeszkadzajek??? Super światło było...

Uprawnienia umieszczania postów