Widze, ze wygrywasz walke z wiatrakami
WIATRAKI-JANUSZ
0 : 2
![]()
![]()
![]()
![]()
Pozdrawiam.
Szukaj
Widze, ze wygrywasz walke z wiatrakami
WIATRAKI-JANUSZ
0 : 2
![]()
![]()
![]()
![]()
Pozdrawiam.
Czlowiek rodzi sie madry,pozniej idzie do szkoly,cale zycie sie uczy i umiera glupi.
DOBRE
Co do zdjęć to kolejne bdb i sama sobie się dziwię ( bo uwielbiam kolor ), że tym razem wybieram 1-kę.
BW i kadr z tym czymś, jak to napisał Szuwar, na pierwszym planie wg mnie świetnie oddają klimat i charakter tego miejsca i samej budowli.
To tak jak dobrze przyprawiona, oryginalna potrawa ale każdy z nas lubi przecież co innego![]()
NIKON - system
o staary jedynka jest wyczesana![]()
|D7100|SB-800|T17-50/2.8|S70-200/2.8|SY8/3.5|nogi GoldPhoto|Manfrotto|SanDisk|
Pozdrawiam Tomek Kić
Jedyneczka dobra z tą "skrzynią biegów" i bardzo ten kadr mnie się
podoba2 bardzo dobry kolorek
.
Pozdro. Wojtek
eeee.....
znowu powyłączane
![]()
te śmigła to powinny ep urywać nad morzem
a tu taki spokój....
Zdjęcia technicznie bardzo dobre. Bardziej podoba mi się kolor IMHO. Za to konwersja do BW poprostu Piękna. Ale też mam mieszane uczucia. Co do jedynki kompozycja mi pasuje, choć może nie wiem za bardzo co miało być na jniej głównym motywem, czy skrzynia czy wiatrak, w sumie grają ze sobą, są połącząne ale i są osobno. Mam poprostu smutne odczucia, ale to super jeśli zdjęcie tak na mnie oddziałuje. Na pewno brakuje mi chmurekale przez ostatnie 30 dni prawie ich nie było w polsce
.
Pozdrawiam,
AMI
D3,D750,D80,N14-14,N24,N24-70,N70-200VRII,N50,Z16,S85,SB-80,800,900
www.mariuszlinkiewicz.pl (w przebudowie)
Jedynka jest ciekawa- w szczególności za sprawą nietuzinkowego kadru... T_P_
analogi, szkiełka, filterki, statyw, a na nim ostatnio, od czasu do czasu, stawiam także lusterko cyfrowe...
Jedynka - kojarzy mi się z jakąs grą gdzie trzeba znależć przełącznik żeby to ruszyło i coś tam dalej otworzylo - fajna fota
Dwójka - kolorki, kadr - extra robota.
Ja nie mam pytań. Na jedyneczce szczerbaty wiatrak mz. dobrze gra ze "skrzynią". Kolor też miodny.
LED ZEPPELIN
Skontaktuj się z nami