Close

Strona 2 z 3 PierwszyPierwszy 123 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 11 do 20 z 21

Domyślnie

Widze, ze wygrywasz walke z wiatrakami
    WIATRAKI-JANUSZ
    0 : 2

Pozdrawiam.
    Czlowiek rodzi sie madry,pozniej idzie do szkoly,cale zycie sie uczy i umiera glupi.

Cytat Zamieszczone przez vanve Zobacz posta
    Widze, ze wygrywasz walke z wiatrakami
    WIATRAKI-JANUSZ
    0 : 2

Pozdrawiam.
    DOBRE

Co do zdjęć to kolejne bdb i sama sobie się dziwię ( bo uwielbiam kolor ), że tym razem wybieram 1-kę.

BW i kadr z tym czymś, jak to napisał Szuwar, na pierwszym planie wg mnie świetnie oddają klimat i charakter tego miejsca i samej budowli.

To tak jak dobrze przyprawiona, oryginalna potrawa ale każdy z nas lubi przecież co innego
    NIKON - system

Domyślnie

o staary jedynka jest wyczesana
    |D7100|SB-800|T17-50/2.8|S70-200/2.8|SY8/3.5|nogi GoldPhoto|Manfrotto|SanDisk|
    Pozdrawiam Tomek Kić

Domyślnie

Jedyneczka dobra z tą "skrzynią biegów" i bardzo ten kadr mnie się
    podoba 2 bardzo dobry kolorek .
    Pozdro. Wojtek

Oszczędny w słowach
    Miasto
    Trójmiasto

Domyślnie

eeee.....
    znowu powyłączane

te śmigła to powinny ep urywać nad morzem
    a tu taki spokój....

Domyślnie

Zdjęcia technicznie bardzo dobre. Bardziej podoba mi się kolor IMHO. Za to konwersja do BW poprostu Piękna. Ale też mam mieszane uczucia. Co do jedynki kompozycja mi pasuje, choć może nie wiem za bardzo co miało być na jniej głównym motywem, czy skrzynia czy wiatrak, w sumie grają ze sobą, są połącząne ale i są osobno. Mam poprostu smutne odczucia, ale to super jeśli zdjęcie tak na mnie oddziałuje. Na pewno brakuje mi chmurek ale przez ostatnie 30 dni prawie ich nie było w polsce .

Pozdrawiam,
    AMI
    D3,D750,D80,N14-14,N24,N24-70,N70-200VRII,N50,Z16,S85,SB-80,800,900
    www.mariuszlinkiewicz.pl (w przebudowie)

Domyślnie

Jedynka jest ciekawa- w szczególności za sprawą nietuzinkowego kadru... T_P_
    analogi, szkiełka, filterki, statyw, a na nim ostatnio, od czasu do czasu, stawiam także lusterko cyfrowe...

Domyślnie

Jedynka - kojarzy mi się z jakąs grą gdzie trzeba znależć przełącznik żeby to ruszyło i coś tam dalej otworzylo - fajna fota
    Dwójka - kolorki, kadr - extra robota.

Domyślnie

Ja nie mam pytań. Na jedyneczce szczerbaty wiatrak mz. dobrze gra ze "skrzynią". Kolor też miodny.
    LED ZEPPELIN

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Nikonozaur Zobacz posta
    Ja nie mam pytań. Na jedyneczce szczerbaty wiatrak mz. dobrze gra ze "skrzynią". Kolor też miodny.
    fajnie ze jedynka spodobała się paru osobom - bo powiem szczerze wracam do niej czesto i mam do niej sentyment, jest to trochę inne zdjecie od tych "dosłodzonych" miało w zamysle byc odmienne i skoro budzi mieszane odczucia to dobrze

Strona 2 z 3 PierwszyPierwszy 123 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów