Close

Pokaż wyniki od 1 do 8 z 8

Wątek: Miasto uprises

Domyślnie

wlazła mi osłona, ale zostawiłem. miała być odrobinę większa ostrość,ale nie miałem okazji wyczuć poprawki, a przeostrzenie jest gorsze...

Domyślnie

Krzywo jak .... no wiesz .

Niebo zabija tę fotografię. Kolor zresztą również.

Krótko - nie podoba mi się i to przede wszystkim ze względu na podstawowe błędy.

Domyślnie

Ta osłona mnie rozbawiła...
    a fota mi się nie podoba - za Szuwarem.

Blasius.G
    Gość

Domyślnie

Myslalem, ze oslona jest dostosowana do obiektywu i nie wlazi w kadr. Mialem taki przypadek w sony H-10 ale tam zakladanie oslony nie bylo tak proste jak na oboiektyw lustrzanki. Krzywo zalozylem i mialem jej fragmenty na zdjeciu.
    Zdjecie srednio mi sie podoba. Nie jest tragicznie ale i nie bardzo dobrze. Sprane kolory niezbyt pasuja.

Domyślnie

można wydestylować ładną mainstreamową widokówkę nad kanapę, to sprawa TYLKO techniczna, ale po co???nie piszę tak , bo akurat moje.... dzięki za krytykę.

Domyślnie

Masz bardzo dobre podejscie do tego, To "tylko" sprawa techniczna. Jesli to takie tam "tylko" dla Ciebie, to czemu tego nie zrobisz? W sumie tak, poniewaz kadr jest dobry Ale winieta jest naprawde fajna

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Mich77 Zobacz posta
    Masz bardzo dobre podejscie do tego, To "tylko" sprawa techniczna. Jesli to takie tam "tylko" dla Ciebie, to czemu tego nie zrobisz? W sumie tak, poniewaz kadr jest dobry Ale winieta jest naprawde fajna
    to byłoby prasowanie jeansów w kancik
    ta oslona to kawał gumy,który mi skutecznie służy za ochraniacz, za osłonę za skutecznie, jak widać

Uprawnienia umieszczania postów