Close

Pokaż wyniki od 1 do 4 z 4

Wątek: skakanka

Smile skakanka

chciałem pokazać moją córkę na tle wieczornego nieba jak skacze przez skakankę
    zdjęcia są takie jak wyszły z aparatu - tylko nieznacznie skadrowane

a teraz proszę o opinie i sugestie co jeszcze (ewentualnie) w tych zdjęciach poprawić

1. aniołek

2. ufoxy

Domyślnie

Nie po to jest cyfra, by pokazywać zdjęcia z aparatu To tak jakby prezentować negatywy. Na jedynce udziabałeś nogi, do tego skakanka jakoś dziwnie się ułożyła i przez to za bardzo nie widać o co chodzi. Na dwójce z kadrem o wiele lepiej, a i ze skakanką widać, że wszystko ok Niestety na dwójce nie poradziłeś sobie ze świeceniem - nogi przepalone, twarz w cieniu

Jeżeli możesz to wrzucaj następnym razem mniejsze fotki - nie będę tutaj marudził o regulaminie, ale najzwyczajniej w świecie źle się ogląda zdjęcie jeżeli nie mieści się w okienku i trzeba je sobie przewijać.
    Pozdrawiam wszystkich - Piotr Kobylski

Domyślnie

jedynka jest zachwycająca i chyba wiadomo o co chodzi bo ta skakanka układa się właśnie w skrzydełka aniołka
    http://fotojamajka.blogspot.com/
    d90 + sigma 18-50 2.8 + nikkor 55-200VR

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez kobyll Zobacz posta
    Na jedynce udziabałeś nogi, do tego skakanka jakoś dziwnie się ułożyła i przez to za bardzo nie widać o co chodzi.
    Na dwójce z kadrem o wiele lepiej, a i ze skakanką widać, że wszystko ok Niestety na dwójce nie poradziłeś sobie ze świeceniem - nogi przepalone, twarz w cieniu
    dziękuję za uwagi - powiem tylko czym się kierowałem robiąc te zdjęcia - wg mnie kluczem są tytuły - Aniołek i UFOxy
    1. fakt ze skakanka wygląda dziwnie i to chyba właśnie jest najlepsze - powstaly skrzydła - mógłbym ten obszar rozjaśnić, albo jakoś zmodyfikować, ale staram się nie ingerować w zdjęcie za dużo
    - obcięte nogi - całe nie są tutaj istotne - Aniołki raczej latają - staram się nie ucinać w "przegubach" - resztę cięć dopuszczam

2. wg Capture - to zdjęcie nie jest przepalone - ale zgadzam się co do oświetlenia twarzy,
    tyle że miałem do dyspozycji 1 lampę a chciałem uzyskać "świetlne koło" na ziemi

jeszcze raz dzięki i będę dopracowywał temat

Tagi dla tego wątku

Uprawnienia umieszczania postów