Szukaj
Fajnie ze jest jeszcze PARE zywych takich maszyn... Fajne zdjecia, ciekawa obrobka.
mi też się powyższe zdjęcia podobają, a parowóz w ruchu to piękna sprawa.
Też byłem w Wolsztynie
Fajne zdjęcia
Ja swoich nie mam czasu na razie obrobić, jak się ogarnę to też wrzucę![]()
Chętnie zobaczę jak ktoś inny ujmie ten temat parowozów z parady w Wolsztynie. Specyfika robienia zdjęć na takiej imprezie polega dla mnie na tym, że nie robi się zdjęć tak jak się wymyśli, tylko tak jak się uda - lokomotywa jedzie własnymi torami a wszędzie tysiące ludzi i służby porządkowe. Przejrzenie, wybranie zdjęć i doprowadzenie ich do jakiegoś ładu zabrało mi dwie nocki i oczywiście na koniec nie byłem zadowolony - pokazałem kilka "pojazdów" - sporo zdjęć jest trochę bardziej nadających się na reportaż, myślę czy kilka nie dodać jako bonus, na początek wiadomo, że czym mniej się przedstawi tym lepiej![]()
Dzięki za wszystkie opinie.
Ladne. Robia wrazenie. Lubie kolej.
Najbarzdiej widzi mi sie 1.
6. tez ale latarnia z komina wystaje i to jej jedyny mankamentMoze moglbys ja wymazac bo zdjecie bardzo mi sie podoba?
Taka bonusowa seria zdjęć (w oczekiwaniu na zdjęcia prz3mo), które się nie załapały na pierwszą prezentację, ale może coś z tego materiału jest warte aby obejrzeć światło dzienne:
b1
b2
b3
b4
b5
b6
b7
b8
b9
b10
...i specjalnie dla kolegi blase.g wersja bez komina bez latarni
Dla mnie rewela wszystkie z pierwszej serii i b10 z bonusa![]()
coś pięknego![]()
D90 | D40 +18-55mm+55-200mm VR + 35mm 1:8G sb400 itp =Strongman=
Skontaktuj się z nami