Close

Pokaż wyniki od 1 do 9 z 9

Wątek: Daria BW

Domyślnie

ta sama osoba a jak różnie może byc przedstawiona - jedynka !
    MarcinWilk

Domyślnie

dokładnie, 1 jest kapitalna! Świetnie komponuje się z tekstem z koszulki przy okazji
    Czas jest ludożercą, więc staram się nie mieć go za dużo.

Domyślnie

ja też za ONE.
    Widać, że coraz lepiej sobie radzisz z modelkami

Domyślnie

Ja jeśli miałbym wybierać, to jednak dwójeczka. Jedynka ma pewnego rodzaju urok i jest to często kwestia gustu, ale jak dla mnie, to jednak za bardzo kontrastowa.
    Pozdrawiam,
    Grzegorz Tadych

Domyślnie

Oba zdjęcia są świetne moim zdaniem. Oba moim zdaniem przedstawiają urok modelki. W pierwszym zdjęciu jakby bardziej stanowczo. Na drugim zaś jest ukazana subtelność modelki, czemu sprzyja jasna "oprawa". Zarówno 1 jak i 2 mi się bardzo podobają, ciężko stwierdzić, które lepsze, bo oba niby podobne, a jednak zupełnie inne )

Domyślnie

MZ jedynka byłaby dobra (bo ja generalnie lubię kontrastowe b/w), ale podczas tak "agresywnej" konwersji i wyciąganiu kontrastów uwypukliłeś wszystkie drobne niedostatki cery, które normalnie zapewne są ledwo widoczne - nad tym więc trzeba mz nieco popracować. Poza tym kadrowo jest bardzo fajnie - zresztą na dwójce też. Dwójka mimo wszystko pokazała modelkę w bardziej korzystny sposób i podkreśliła jej delikatną urodę.

Domyślnie

Oba bardzo sympatyczne
    pozdr.
    Pozdrawiam Roman Margraf

Domyślnie

A mi te kontrasty jakoś wydają się za mocne, nie naturalne i uwydatniają, to co robiąc portret chciałbym ukryć. Chyba coś pomiędzy dwoma tymi zdjęciami byłby najlepsze. Drugie za jasne mi się wydaje. Różnice w sposobie pokazania modelki faktycznie pokazują jej dwie różne twarze - obie ładne.

Uprawnienia umieszczania postów