Close

Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12
Pokaż wyniki od 11 do 17 z 17

Wątek: Małgosia

Domyślnie

No to jeszcze kolorowa wersja dwójki
    NEX 5N i M42
    "Twoje słowa, głupcze, będą cię kiedyś sądzić..."

Domyślnie

Kolorek mi przypadł do gustu - jakoś tak sympatyczniej i weselej. Oczywiście obowiązkowe zielonożółte odbicia na twarzy, ale nie rażą chyba jakoś strasznie. Troszkę ciasny kadr, a jaśniejsze tło troszkę odwraca uwagę. Nie wspomnę też słowem o mleczach na pierwszym planie.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez mOSAd Zobacz posta
    Kolorek mi przypadł do gustu - jakoś tak sympatyczniej i weselej. Oczywiście obowiązkowe zielonożółte odbicia na twarzy, ale nie rażą chyba jakoś strasznie. Troszkę ciasny kadr, a jaśniejsze tło troszkę odwraca uwagę. Nie wspomnę też słowem o mleczach na pierwszym planie.
    Z balansem bieli to tu się fest namęczyłem... I tak nie wyszło to, co chciałem. A mleczyki też mnie wkurzają, ale to tylko moja wina - trza się było inaczej ustawić. Ale mądry po zrobieniu zdjęcia...
    Dzięki
    NEX 5N i M42

Artur Jonik
    Gość

Domyślnie ...

Wersja kolorowa swietna

Domyślnie

Nie uzyskasz tutaj łatwo idealnego balansu bieli - to co pokazałeś jest pewnie bliskie temu co sie da zrobić. Jedynie jakaś ostra walka na maskach by może pomogła, tak by odseparować sylwetkę i tylko z niej zdjąć żółtą i zieloną dominantę. Ale, że ona jest naturalna w takich warunkach (w końcu tyle zieleni wokół musi jakoś wpłynać na zdjęcie), to nie wiem jak by to wyszło - nie mam sił na taki eksperyment

Domyślnie

Dlatego za dużo nie kombinowałem
    NEX 5N i M42

Gaduła Awatar NBA
    Miasto
    Jarocin, Wielkopolska

Domyślnie

2 IMHO Grejt Znaczy obie wersje...

Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12

Uprawnienia umieszczania postów