Close

Pokaż wyniki od 1 do 10 z 10

Domyślnie BMW M3 e36 & e46

Przyznam, ze nie chcialem tak duzo slonca na zdjeciach ale mielismy okolo godziny na wszystko i wybralismy sie troche za wczesnie. Byla juz 17 ale slonce mimo wszystko bylo jeszcze za wysoko
    Uprzedzajac pytania, auta sa pokryte roznymi lakierami.

Licze na krytyke, opinie, cokolwiek
    pozdrawiam
    1.
    2.
    3.
    4.
    5.
    6.
    7.

Domyślnie

Zdjęcia na + furki tez
    Moje typy 2, 3 i 7
    To moje cokolwiek ;p
    Nikon Fx

Domyślnie

mi najbardziej podoba się 4, ładnie skadrowane i nastrojowo przechylone, oraz 2 przemyślane ustawienie autek i kąt strzelenia. reszta nie jest zła ale szczególnie te ucięte 5 i 6 jakoś nie przypadły mi do gustu.
    7 jest nawet ok ale tło troche gorsze niz w innych i wydaje mi sie ze jakbys ucioł auto zeby nie było widać drzwi byłoby lepiej
    ta e36 strasznie blada jakas przy młodszej sistrze
    make pictures, not war

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Bust Zobacz posta
    ta e36 strasznie blada jakas przy młodszej sistrze
    Sa to zupelnie rozne kolory ;]
    Na zywo obie sa piekne a moim zdaniem kolor na e36 nawet ladniejszy

Domyślnie

Ja bym je fotografował osobno. Oprócz samochodu jako całości mogłeś pokazać też jakieś detale wyróżniające ten samochód. Fajne zdjęcie nr 4. Reszta taka parkingowa,a to samochody stworzone do jazdy.
    pozdrawiam Sebastian

Domyślnie

Oj to prawda. Zdecydowanie do jazdy. Jezdze ta mniej czerwona juz od jakiegos czasu i bardzo sobie chwale. W zdjeciach poszedlbym w mocniejsza nieco obrobke.

Domyślnie

jak dla mnie bardzo udana sesja. Podoba mi się, że zdjęcia są takie czyste i super ostre. szczególnie nr 1 i 4 do mnie gada. Jakie szkło. jaka pucha?

Domyślnie

d300, n18-70, n80-200

Blasius.G
    Gość

Domyślnie

Dzis sie wyswietlily bez problemow. Moge oceniac
    Najbardziej podoba mi sie 3. Ladnie zrobiona sesja. W takich sesjach lubie auta w podobnych pozach by mozna je bylo porownac.
    1. 2. i 4. tez niczego sobie.

Domyślnie

Fajne zdjęcia (gdzieś już widziałem). 3-fajnie wyszła. Nie podoba mi się pomysł że widać półtore auta.Wolałbym dwa całe albo dwie połówki. Ale ogólnie - bardzo fajne.
    D80+18-105 VR | Nissin Di 622 | Velbon 600R | Akcesoria (Hoya, Hama, Lowepro)
    www.fotoryzacja.pl
    TOTAL BEGINNER

Uprawnienia umieszczania postów