Close

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 14

Mieszany widok

Poprzedni post Poprzedni post   Następny post Następny post

Domyślnie Pierwsza relacja z Rewala by MarS

Pierwsza relacja z Rewala

Wczoraj udało mi się na parę godzin naszych zlotowiczów nawiedzić, pogoda im dopisuje i humory również ... zabawa jak zwykle przednia

1. Focą cały czas, ze "zmęczenia" muszą czasem posiedzieć bo nad morzem kiwa

2. inni ze "zmęczenia" lub powaleni własnym talentem podziwiają swą twurczość

3. Oczywiscie, wszyscy co focą .............. w końcu każdy chce zaistnieć na wystawie "Ptaki Polskie"
    z zebranych materiałów wynika iż na wsystawie bedzie 49 zdjęc mew i jedna fota łabędzia

4. Przy okazji, chłopaki dbają o środowisko naturalne w którym ptaki żyją, i pełni poświęcenia wyławiają z wody smieci ... butelki ... Canony.....
    ponieważ nie wszystkie butelki były puste i bynajmniej nie było w nich listów od Robinacona C ... to się dośc szybko "meczyli" pracą na rzecz ochrony środowiska.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez MarS Zobacz posta
    4. Przy okazji, chłopaki dbają o środowisko naturalne w którym ptaki żyją, i pełni poświęcenia wyławiają z wody smieci ... butelki ... Canony.....
    ponieważ nie wszystkie butelki były puste i bynajmniej nie było w nich listów od Robinacona C ... to się dośc szybko "meczyli" pracą na rzecz ochrony środowiska.
    rozwaliles mnie Stary hihi masakra
    Serdecznie pozdrawiam
    www.hesja.pl

Domyślnie

Lechu no ładnie latał po wodzie, fajne

na 1 snajperzy, super wyglądacie

Talking

Cytat Zamieszczone przez MarS Zobacz posta
    Pierwsza relacja z Rewala

Buty dały radę(jeszcze się susą ), ale nie rozumiem po co bar był pod wodą???? Eksta fota.

Sławomir Szychowski Awatar Sl@wcio
    Miasto
    Golczewo/Szczecin
    Wpisów
    6

Domyślnie

To ja poprosiłbym jeszcze fotkę Leszka jak zanurzony po kolana rozmawia przez komórkę, lufa prawie macza się w wodzie a w drugiej ręce robi chłodzenie baru.

Smile

Cytat Zamieszczone przez Sl@wcio Zobacz posta
    To ja poprosiłbym jeszcze fotkę Leszka jak zanurzony po kolana rozmawia przez komórkę, lufa prawie macza się w wodzie a w drugiej ręce robi chłodzenie baru.
    Sławciu- Twoje zdrowie

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Sl@wcio Zobacz posta
    moj ci on

Lechu dales rade hihi
    Serdecznie pozdrawiam
    www.hesja.pl

Domyślnie

Grzecznie zapytam: a czy ja mogę się z tego zdjęcia jakoś wymigać????

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Hlynur Zobacz posta
    Grzecznie zapytam: a czy ja mogę się z tego zdjęcia jakoś wymigać????
    Wymigac to pewnie nie, ale czarny pasek na oczy w ramach ochrony wizerunku moznaby dac

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów