Close

Pokaż wyniki od 1 do 7 z 7

Domyślnie Nieco Off-Road-u

W dniach 1-3.09.2006 odbył się X Zlot 4x4 Korczyna-Czarnorzeki. Zjechało się około 100 załóg z całej Polski. Była też załoga z Ukrainy. Ale do rzeczy...
    1) Zaczęło się od trasy nocnej...miejscami było mgliście:

2) Dobrze, że niektórzy mieli dobre oświetlenie;

3) Kolejnego dnia - Tor "Cegielnia":

4) Kolejny dzień - Tor "Strzelnica":

5) Było kilka rowów z wodą/błotem:

6) Niektórzy robili za buldożery:

7) Innym w ogóle nie przeszkadzał brak szyb w samochodzie (wybite dzień wcześniej):

Małe=niebezpieczne:

Z góry przepraszam za te żółte taśmy na zdjęciach (wyznaczały trasę przejazdu).
    Więcej zdjęć ze zlotu tu: http://kkoza.prv.pl/foto/reportage/z...006/index.html a jak dobrze pójdzie to niektóre mają się ukazać na łamach miesięcznika "Off-Road" (w październiku lub później).
    kamilkoza.pl
    D750|N70-200|N24-120 + X-T1|35

Domyślnie

5 i6 fajne..
    D270 + MB | 12-24 | 17-50 | 70-200VR | SB 826
    www.slubfotki.pl - zdjęcia ze slubu NIKONem

Domyślnie

Heh, sądząc po ilości komentarzy off-road nie jest lubianym tematem
    kamilkoza.pl

Domyślnie

Koza_K, pierwsze dwa fajne bo w autentycznym terenie, te z toru niezłe ale i nie wybitne. Zresztą malowniczość otaśmowanych torów jest wątpliwa

szkoda ze zapomniałem o tegorocznych Czarnorzekach a off-roadowo ostatnio troszkę popstrykałem na mazurach podczas organizacji Orlen Trophy (link) choć także większość tylko z wytyczania trasy bo na odcinkach rajdowych zamiast focic trzeba było sędziować

Zmieniając temat, może przy okazji reflektujesz na jakiś wypad krajoznawczo wspinaczkowy w okolicach Kamienca, strzelnicy? W poniedziałek mieliśmy tam uderzać ale chyba skończy sie na okolicach Leska (chyba ze przeziębienie przekształci się w odpukać grypę ), ale okazja jeszcze mam nadzieje będzie.
    Sony A5100 | SEL16 2.8 | Kiedyś: Nikon FX i stałek kilka który niepotrzebnie sprzedałem

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez turbo
    Zmieniając temat, może przy okazji reflektujesz na jakiś wypad krajoznawczo wspinaczkowy w okolicach Kamienca, strzelnicy? W poniedziałek mieliśmy tam uderzać ale chyba skończy sie na okolicach Leska (chyba ze przeziębienie przekształci się w odpukać grypę ), ale okazja jeszcze mam nadzieje będzie.
    Yyy, można więcej szczegółów (choć poniedziałek to dziś)?
    A jeśli chodzi o zdjęcia - Twoje z rajdu 4x4 są lepsze od moich, powinieneś je tu pokazać Niektóre naprawdę fajne. Ubolewam, że nie było w tym roku trasy dziennej podczas zlotu w Czarnorzekach. W nocy było naprawdę ciekawie i że tak powiem - bardzo klimatycznie, ale było...ciemno Przez to nie widać przeszkód itp. Z taśmami - dziełem szatana - będę walczył w przyszłym roku - porozmawiam z organizatorami. Nie rozumiem np. po co taśmy przy rowie z wodą - chyba tylko po to, żeby skutecznie spieprzyć zdjęcia...
    kamilkoza.pl

Domyślnie

Koza_K, tak zamiar był aby jechac wczoraj ale zmogło mnie przeziębienie

Zdjęcia moze faktycznie przysiądę w końcu i cos pokaże choć podoba mi się raptem parę. Szkoda ze nie mogłem fotografować, z racji obowiązków, całej trasy Tam moze wyglądało to efektowniej z racji rangi (puchar polski) i goście którzy jechali w trase extrem mieli faktycznie potwory: silniki V8, 300KM, z orygialnych samochodów tylko ramy dodatkowo powzmacniane, do tego mosty na zwolnicach, blokady na wszystkim co się dało, opony po 35", wyciągarki mechaniczne klatki robiące od razu za zderzaki i karoserie! Tylko piloci byli śmieszni. Przebiegł taki biedaczysko 30m z liną od wyciągarki i musiał siadać bo zmęczony
    Sony A5100 | SEL16 2.8 | Kiedyś: Nikon FX i stałek kilka który niepotrzebnie sprzedałem

Uprawnienia umieszczania postów