Close

Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12
Pokaż wyniki od 11 do 17 z 17

Wątek: Malowane drzewo

Blasius.G
    Gość

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Seeth Zobacz posta
    Jeśli chodzi o obróbkę na komputerze to w PS tylko kontrast zwiększyłem i chyba tyle, reszta to aparatem zrobione.
    Efekt taki można uzyskać dając w aparacie np. przesłonę 22 w ciemnym lesie, no i biegamy do okola drzewa naświetlając klatkę, utrzymując dajmy na to w środku kadru drzewo.
    Czasy to np, 1/4 sek. wystarczy

Nie wiem czy dobrze wytłumaczyłem o co chodzi, ale próbowałem powiedzieć mniej więcej jak to zrobić

Dziękuje za komentarze
    Nawet bym nie przypuszczal, ze w taki sposob zrobione patrzac na nie. Fajny efekt.

Domyślnie

bw Imho lepsze, ale i temu nic nie brakuje .
    Czarny Rycerz zawsze zwycięża !

Domyślnie

Chciałem zobaczyć jaki będzie odbiór kolorowej wersji tego drzewka, mi się i BW i kolor podoba

Domyślnie

A ja się tak głowiłem jak to zrobione, a tu trzeba po prostu biegać dookoła drzewa. Genialne. Brawo za pomysł.
    Ja chyba nie dam rady w 1/4 sekundy. Może kiedyś spróbuję z dłuższym czasem.
    http://www.flickr.com/photos/blazeje/

Oszczędny w słowach Awatar Jarek S.
    Miasto
    Świeradów Zdrój

Smile

Cytat Zamieszczone przez Seeth Zobacz posta
    Jeśli chodzi o obróbkę na komputerze to w PS tylko kontrast zwiększyłem i chyba tyle, reszta to aparatem zrobione.
    Efekt taki można uzyskać dając w aparacie np. przesłonę 22 w ciemnym lesie, no i biegamy do okola drzewa naświetlając klatkę, utrzymując dajmy na to w środku kadru drzewo.
    Czasy to np, 1/4 sek. wystarczy

Nie wiem czy dobrze wytłumaczyłem o co chodzi, ale próbowałem powiedzieć mniej więcej jak to zrobić

Dziękuje za komentarze
    Dzięki, myśle że wiem o co chodzi bardzo fajny efekt wyszedł.
    digart.pl
    D80 18-70 3.5
    Pozdrawiam.

Domyślnie

Kolor lepszy, ale oba fajne. Bardzo lubię takie niestandardowe fotografie.
    D300, T12-24, N50/1.8, SB600
    Jakub Gruchot Price action Gruzja Distance learning

Domyślnie

Ciekawe ciekawe ...
    Użytkuje X t2 TTArtisan 35 1.4 Fujinon 23 F2
    Było FEED 5, Kodak P850, Nikon D90, D300 D7100 D600 SB-900 Grip Md-10 50 F2 Canon 6D
    Szkiełka 18-105, 35 1.8G, T70-300 VC, T90 Macro , N70-210 F4, N35 1,8G FX, N80-200D ED 2,8, N85 1,8G S 24-35 F2 ART N28-105 N50 1.8G T24-70VC

Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12

Uprawnienia umieszczania postów