dlaczego on rozwiązuje sobie sznurówki?taka obróbka stała się jakoś ostatnio modna, grafzero trochę racji ma
tylko no oprócz 4 to średnio wyszły (mi się z Fando i Lis kojarzy)
jeszcze raz, na spokojnie i te crossy jakoś ujarzmij.
Szukaj
dlaczego on rozwiązuje sobie sznurówki?taka obróbka stała się jakoś ostatnio modna, grafzero trochę racji ma
tylko no oprócz 4 to średnio wyszły (mi się z Fando i Lis kojarzy)
jeszcze raz, na spokojnie i te crossy jakoś ujarzmij.
Bielik nei tykam tych fotek nie mogę na nie patrzeć, jak zawsze mam ochotę obrabiać fotki oglądać to na te patrzeć nie moge. Może to przez parę, których zmuszałam do zdjęć ! mimo iż to im zależało na zdjeciach :/ strasznie skrępowani byli![]()
Mi się podobają - są bezpretensjonalne. Dobre kadry - nawet nie rzuca się w oczy, że modele na prawie wszystkich tak samo siedzą. Kierunek obróbki też fajny, tylko chyba o jeden krok za daleko.
monikowska - foty nie są złe, imho, szczególnie 1, 2, 4 i 7. Podoba mi się że czegoś poszukujesz, że chcesz się wyróżnić (a raczej swoje zdjecia). Podobają mi się w większości kadry, a obróbka pasuje do miejsc i scen. Rób nadal to, co lubisz i rób to tak, jak lubisz. Powodzenia!
Pozdrawiam - Jacek
www.fotojaw.com
JaW naprawdę dziękuję
myślałam, że to kompletne gnioty są...i byłam mocno zawiedziona po zdjeciach....ehh![]()
Gracjan to chyba z Bielska jest prawda?
nikon DeMilion ancior.ownlog.com
nooo skąd wiesz?:P
kolega kuzyna, grali w kosza razem ;p
Bardzo przyjemny set.
nikon DeMilion ancior.ownlog.com
Fotki bardzo miłe, powiedziałbym znakomite. Niestety, chociaż generalnie jestem otwarty na różne stylizacje, to uważam że te fotki zupełnie tych stylizacji nie potrzebują. Może chciałaś pokazać jakiś bunt przeciwko poprawnym kolorowym obrazkom, nie wiem dlaczego tak zrobiłaś, ale wedlug mnie te stylizacje tylko obniżają wartość tych zdjęć.
Ale to Twoja decyzja, zakładam że zrobiłaś to całkowicie świadomie, Twoje prawo jako autorki tych zdjęć. Mi jednak te zdjęcia by się podobały w bardziej konserwatywnej formie.
Skontaktuj się z nami