Close

Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12
Pokaż wyniki od 11 do 20 z 20

Mieszany widok

Poprzedni post Poprzedni post   Następny post Następny post

Domyślnie

dlaczego on rozwiązuje sobie sznurówki? taka obróbka stała się jakoś ostatnio modna, grafzero trochę racji ma tylko no oprócz 4 to średnio wyszły (mi się z Fando i Lis kojarzy)

jeszcze raz, na spokojnie i te crossy jakoś ujarzmij.

Domyślnie

Bielik nei tykam tych fotek nie mogę na nie patrzeć, jak zawsze mam ochotę obrabiać fotki oglądać to na te patrzeć nie moge. Może to przez parę, których zmuszałam do zdjęć ! mimo iż to im zależało na zdjeciach :/ strasznie skrępowani byli
    www.monikowska.pl
    blog.monikowska.pl
    Kanon fotografii to Nikon

Domyślnie

Mi się podobają - są bezpretensjonalne. Dobre kadry - nawet nie rzuca się w oczy, że modele na prawie wszystkich tak samo siedzą. Kierunek obróbki też fajny, tylko chyba o jeden krok za daleko.

Domyślnie

monikowska - foty nie są złe, imho, szczególnie 1, 2, 4 i 7. Podoba mi się że czegoś poszukujesz, że chcesz się wyróżnić (a raczej swoje zdjecia). Podobają mi się w większości kadry, a obróbka pasuje do miejsc i scen. Rób nadal to, co lubisz i rób to tak, jak lubisz. Powodzenia!
    Pozdrawiam - Jacek
    www.fotojaw.com

Domyślnie

JaW naprawdę dziękuję

myślałam, że to kompletne gnioty są...i byłam mocno zawiedziona po zdjeciach....ehh
    www.monikowska.pl
    blog.monikowska.pl
    Kanon fotografii to Nikon

Domyślnie

Gracjan to chyba z Bielska jest prawda?
    nikon DeMilion ancior.ownlog.com

Domyślnie

kolega kuzyna, grali w kosza razem ;p

Bardzo przyjemny set.
    nikon DeMilion ancior.ownlog.com

swiatlo
    Gość

Domyślnie

Fotki bardzo miłe, powiedziałbym znakomite. Niestety, chociaż generalnie jestem otwarty na różne stylizacje, to uważam że te fotki zupełnie tych stylizacji nie potrzebują. Może chciałaś pokazać jakiś bunt przeciwko poprawnym kolorowym obrazkom, nie wiem dlaczego tak zrobiłaś, ale wedlug mnie te stylizacje tylko obniżają wartość tych zdjęć.
    Ale to Twoja decyzja, zakładam że zrobiłaś to całkowicie świadomie, Twoje prawo jako autorki tych zdjęć. Mi jednak te zdjęcia by się podobały w bardziej konserwatywnej formie.

Domyślnie

jak dla mnie tylko 4 ale za nią MEGA plus

Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12

Uprawnienia umieszczania postów