Close

Strona 2 z 3 PierwszyPierwszy 123 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 11 do 20 z 24

Domyślnie

Poluj na F4 w dobrym stanie (wcale niełatwo). Jak nic nie upolujesz to idź w tanią prostotę i kup sobie 2szt FG lub F601 (N6006) lub 801. Niestety FG nie ma autofocusa, F3 też, dlatego polecam F4. Super sprzęt. Obok Hasselblada fruwał sobie w kosmosie, więc chyba NASA wiedziała co wybrać...

Rycerz
    Gość

Domyślnie

jest jeszcze mój ulubieniec którego mocno polecam: równie solidny i ciężki do zepsucia: F90x

Domyślnie

no z fg to pojechales, szczegolnie obok f4.
    fg to chyba najtandetniejszy nikon z manuali jaki mialem. szlag go trafil w reporterce po pol roku.
    301 rzeczywiscie pancerny ale niestety zasilany obowiazkowo bateriami aaa.
    olo
    Usunięto komercyjną stopkę - regulamin forum!

Domyślnie

Jeszcze raz dzięki. Na ebayu przeszedł mi koło nosa FM2 za 120funtów ale szukam dalej. Jak coś zakupię to oczywiście wstawię kilka fotek, aby się pochwalić
    Pozdrawiam Paweł

Domyślnie

Ja szukałem F3HP ewentualnie F4, ale trafił się FM2. Aparat na pierwszy rzut oka niepozorny, ale przy bliższym poznaniu wygląda, jakby był nie do zajechania. Cudo mechaniki.

Pozdrawiam
    Ulv
    www.stegierski.com -- fujica gs645 pro/nikon d7000, d200/fuji x-e1/voigtländer bessa/artiflex 45

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Pawel.j.m. Zobacz posta
    Jeszcze raz dzięki. Na ebayu przeszedł mi koło nosa FM2 za 120funtów ale szukam dalej. Jak coś zakupię to oczywiście wstawię kilka fotek, aby się pochwalić
    Wow! To chyba drogo. Ja kupiłem za 60 funtów z 50/1,8 AIS w stanie idealnym.

Pozdrawiam
    Ulv
    www.stegierski.com -- fujica gs645 pro/nikon d7000, d200/fuji x-e1/voigtländer bessa/artiflex 45

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez ulv Zobacz posta
    Wow! To chyba drogo. Ja kupiłem za 60 funtów z 50/1,8 AIS w stanie idealnym.

Pozdrawiam
    Ulv
    Zapomniałem dodać że był ze szkiełkiem A ceny są różne http://fotografia-aparaty.shop.ebay....86Q2ec0Q2em282
    Pozdrawiam Paweł

Domyślnie

Też dołączam do zachwytów nad FM2 - dla mnie najlepszy nikon jaki został wyprodukowany a możliwość pracy bez baterii uratowała mi kiedyś tyłek.
    Adam

Domyślnie

Poszukiwania skończyły się na okazyjnym zakupie F601, na początek powinien wystarczyć. Niestety nie mam do niego instrukcji, na stronie, ani w serwisie, Nikon Polska też nic nie ma. W związku z tym mam pytanko. Ma ktoś może na zbyciu takową instrukcje????
    Pozdrawiam Paweł

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Pawel.j.m. Zobacz posta
    Poszukiwania skończyły się na okazyjnym zakupie F601, na początek powinien wystarczyć. Niestety nie mam do niego instrukcji, na stronie, ani w serwisie, Nikon Polska też nic nie ma. W związku z tym mam pytanko. Ma ktoś może na zbyciu takową instrukcje????
    Też kiedyś poszukiwałem, ale okazało się, że aparat jest prosty w obsłudze. Jak coś to pytaj tutaj na forum, chętnie pomogę.
    D200, F4e, N24/2.8Ais, 35/2Ais, N50/1.2 Ais, N105/2.5 AI, N85/1.8, T17-50/2.8
    Olympus Xa, Yashica Mat 124G
    Ernemann 13x18 (1905-1912?)

Strona 2 z 3 PierwszyPierwszy 123 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów