Close

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 15

Wątek: Majowe poletko

Domyślnie Majowe poletko

Okolice Garbowa na Lubelszczyźnie, 1 maj, późny zachód.

Domyślnie

Bardzo fajne poletko

Domyślnie

Najbardziej to mi się niebo podoba u mnie od 2 tygli niebieska patelnia bez śladu chmurki

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez S4INT Zobacz posta
    Najbardziej to mi się niebo podoba u mnie od 2 tygli niebieska patelnia bez śladu chmurki
    Nie jesteś sam u nas jest dokładnie to samo. Wczoraj będąc na spacerze z brzdącami koło 13 myślałem sobie jeszcze ale syf a wiało od rana. Nagle tak koło 15 zaczęło się kotłować na niebie - a pod wieczór był już ładny spektakl na niebie. Tylko to tak jak mówię ewenement ostatnio bo mamy taką samą patelnię przez większą część czasu jak Ty niestety.

Piotr_ek
    Gość

Domyślnie

Piotrze widzę, że nawiedzasz stare miejscówki.

Moim zdaniem odrobinę za dużo światła po prawej stronie na wysokości horyzontu. Pewnie dało by się więcej wyciągnąć z tego nieba...

pzdr, P.

Domyślnie

Powiem Ci, że tam byłem po raz pierwszy bo przypadkiem to raczej się udało. To pole jest dokładnie jakieś 2km w tył za kościołem w Garbowie. Ciekawe tereny ogólnie. Co do nieba nie chciałem go jakoś przesadnie szpachlować, chcę żeby było lekko i wiosennie

Piotr_ek
    Gość

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Calme Zobacz posta
    Powiem Ci, że tam byłem po raz pierwszy bo przypadkiem to raczej się udało. To pole jest dokładnie jakieś 2km w tył za kościołem w Garbowie. Ciekawe tereny ogólnie. Co do nieba nie chciałem go jakoś przesadnie szpachlować, chcę żeby było lekko i wiosennie
    Nie mówię Piotrze, że jest źle bo Ty ogólnie dobry fachowiec jesteś ale skoro mam być szczery to wydaje mi się, że jest za bardzo iluminacyjne i intensywnie kolorowo.

Takie moje prywatne odczucie.

I to nie świadczy o tym, że jest źle.

Domyślnie

Tak jak patrzę na to z punktu widzenia 1 dnia to teraz zostałbym tam jeszcze nieco dłużej aby światło było już bardzo, bardzo miękkie - ale wiadomo człowiek goni za tymi miejscówkami jak za babami hehe.

Domyślnie

No ładne niebo,ale to na dole,to nie do przyjęcia..rdzawa zielenina i czerwona glina....Chyba się uparłeś i na złość robisz... Nawet ten nieszczęsny pomost,kaleki...w B&W lepszy,bo zafarbu niet....
    Pozdrawiam
    Andrzej.

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów