Close

Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12
Pokaż wyniki od 11 do 17 z 17

Wątek: Marlena

Domyślnie

Drugie zdjęcie lepsze, zwłaszcza tło i talia dziewczyny Natomiast przejadły mi się chusty i chusteczki. Szukajcie dalej, bo warto
    D700, N24-70/2.8, N50/1.4 D, N70-200 VRII, Sigma 85/1.4, SB-800, SB-900, Manfrotto, Lastolite, Cokin

kobieta Awatar abre
    Miasto
    Chatka Fanaberka pod Otwockiem

Domyślnie

Mnie się w drugim ujęciu znacznie mniej podoba. Dziewczyna postarzona o co najmniej 10 lat, podkreślone cienie pod oczami, uwydatniony nos powiększony optycznie cieniem rozkładającym się na policzku, chusta zniekształca proporcje ciała sprawiając wrażenie za dużej głowy w stosunku do smukłej sylwetki.

Pierwsze zdjęcie dla mnie jest przyjemniejszym, lżejszym w odbiorze. Modelka wygląda na swój wiek, proporcje zachowane, zdjęcie ma w sobie jakąś energię, dynamikę.
    Pola Gałczyńska

moje www

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez piterdm Zobacz posta
    Jak dla mnie zdecydowanie nr.2 ostrosć, kolorki, kadr.
    Jakim szkłem robiłeś 50-tką?
    co do technikaliów: szkło to nikkor 85/ 1.8 - niestety nie moje a modelka doświetlana duża blendą koloru srebrnego może wrzuce jakies inne zdjęcie z tego setu wykonane 50 1/8 ale plastyka tych zdjęć jest duuuużo gorsza

Domyślnie

2 fajniejsze, fajna ostrość i kolor.

Domyślnie

Technicznie zdjęcie dwa o niebo lepsze, merytorycznie bez wzruszeń.

Domyślnie

no ja jestem raczej na nie, taki faszyn z wózkiem sklepowym w dziwnej konfiguracji do mnie zupełnie nie mówi
    dwójka lepsza, ale tu z kolei stylizacyjne nieporozumienie, bo co ma wspólnego sukienka z tą chustką?
    technicznie zdjęcia są fajne i światło i cała reszta na tak, modelka fajna, ale... jak wyżej może insze pokażesz?

Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12

Uprawnienia umieszczania postów