Drugie zdjęcie lepsze, zwłaszcza tło i talia dziewczynyNatomiast przejadły mi się chusty i chusteczki. Szukajcie dalej, bo warto
![]()
Szukaj
Drugie zdjęcie lepsze, zwłaszcza tło i talia dziewczynyNatomiast przejadły mi się chusty i chusteczki. Szukajcie dalej, bo warto
![]()
D700, N24-70/2.8, N50/1.4 D, N70-200 VRII, Sigma 85/1.4, SB-800, SB-900, Manfrotto, Lastolite, Cokin
Mnie się w drugim ujęciu znacznie mniej podoba. Dziewczyna postarzona o co najmniej 10 lat, podkreślone cienie pod oczami, uwydatniony nos powiększony optycznie cieniem rozkładającym się na policzku, chusta zniekształca proporcje ciała sprawiając wrażenie za dużej głowy w stosunku do smukłej sylwetki.
Pierwsze zdjęcie dla mnie jest przyjemniejszym, lżejszym w odbiorze. Modelka wygląda na swój wiek, proporcje zachowane, zdjęcie ma w sobie jakąś energię, dynamikę.
Technicznie zdjęcie dwa o niebo lepsze, merytorycznie bez wzruszeń.
no ja jestem raczej na nie, taki faszyn z wózkiem sklepowym w dziwnej konfiguracji do mnie zupełnie nie mówi
dwójka lepsza, ale tu z kolei stylizacyjne nieporozumienie, bo co ma wspólnego sukienka z tą chustką?
technicznie zdjęcia są fajne i światło i cała reszta na tak, modelka fajna, ale... jak wyżejmoże insze pokażesz?
![]()
Skontaktuj się z nami