Close

Pokaż wyniki od 1 do 7 z 7

Mieszany widok

Poprzedni post Poprzedni post   Następny post Następny post

Domyślnie Takie tam pstryki

Witam

Wiem, że do zdjęć robionych przez Archiego to mi daleko mimo to poproszę o ocenę moich zdjęć. W akcji N85 1.8.
    1
    2.
    3.
    4.
    5.
    6.

pozdrawiam

Domyślnie

3- jest super super ! choc szkoda ze ciutke chlopczyk nie byl bardziej z prawej.
    Usunięto komercyjną stopkę - regulamin forum!

Domyślnie

Pierwsze i trzecie z serii najbardziej do mnie trafiły , mimo to, że na pierwszym troszku centralnie a na trzecim tak jak pisał kroolik chłopczyk mógłby być bardziej po prawo

Pozdrowienia dla ziomala

Domyślnie

Jako pożyczkobiorca tegoż obiektywu czuję się poniekąd wywołany do tablicy

To po kolei:

1. kadr OK, światło całkiem całkiem, brak jakiegoś elementu przykuwającego uwagę, to dobrze wykonana pamiątka na potrzeby własne
    2. miejski krajobraz to nie takie hop... nie pasuje mi tło, jest rozbybłane, ale i tak drażni, próbowałbym tak złapać miasto żeby współgrało w kadrze - ale łatwo się mądrzyć, trudniej zrobić
    3. Gdybyś nie uciął stópek oraz zdecydowanie przesunął kadr w lewo byłoby do wywołania w dużym formacie na ścianę - moment świetny, obróbka też, strasznie szkoda kadru...
    4. no niestety - bardzo przeciętny kadr, na dodatek centralny, ucięte łapki i.t.p....
    5. dużo lepiej, choć nadal centralnie
    6. bardzo dobrze - pasuje mi kadr, światło, GO - jest super

Generalnie szkiełko ma możliwości, nie bój się pełnej dziury , i proponowałbym zdecydowanie odważniejsze kadrowanie - krzyw, gnij, ucinaj, podchodź jak najbliżej, byle rozbebływać, byle dawać depa z głębią - będzie dobrze

Dziękuję jeszcze raz za pożyczenie (dwukrotne) - szkiełko jest świetne

Pozdrawiam.

PS.
    Cytat Zamieszczone przez miecio_oo Zobacz posta
    ...Wiem, że do zdjęć robionych przez Archiego to mi daleko...
    Nie przesadzaj...

Domyślnie

Zastosuj się do uwag Arcziego, a nastepnym razem będzie lepiej.
    3 świetna, tylko szkoda tego dołu uciętego.
    Nikon

Oszczędny w słowach Awatar maroo_s
    Miasto
    Kraków, Żukowice

Domyślnie

Ta 3ka mi się bardzo podoba, ładnie ostra i w ogóle moment świetny. Jakby tak przyciąć troszkę u góry i z prawej to pomimo uciętego buta będzie baaardzo ładny kadr.
    2ka też super - tło wydaje mi się nie przeszkadzać ale chyba brak ostrości na buzi...? Zwraca uwagę, szczególnie w zestawieniu z 3ką, którą można się zaciąć
    Nikon+Nikkory
    Pozdrawiam, Marek

Domyślnie

Dziękuje Wam za komentarze i jakże cenne dla mnie uwagi.

Pozdrawiam

Uprawnienia umieszczania postów