Szukaj
3- jest super super ! choc szkoda ze ciutke chlopczyk nie byl bardziej z prawej.
Usunięto komercyjną stopkę - regulamin forum!
Pierwsze i trzecie z serii najbardziej do mnie trafiły, mimo to, że na pierwszym troszku centralnie a na trzecim tak jak pisał kroolik chłopczyk mógłby być bardziej po prawo
Pozdrowienia dla ziomala![]()
Jako pożyczkobiorca tegoż obiektywuczuję się poniekąd wywołany do tablicy
To po kolei:
1. kadr OK, światło całkiem całkiem, brak jakiegoś elementu przykuwającego uwagę, to dobrze wykonana pamiątka na potrzeby własne
2. miejski krajobraz to nie takie hop... nie pasuje mi tło, jest rozbybłane, ale i tak drażni, próbowałbym tak złapać miasto żeby współgrało w kadrze - ale łatwo się mądrzyć, trudniej zrobić
3. Gdybyś nie uciął stópek oraz zdecydowanie przesunął kadr w lewo byłoby do wywołania w dużym formacie na ścianę - moment świetny, obróbka też, strasznie szkoda kadru...
4. no niestety - bardzo przeciętny kadr, na dodatek centralny, ucięte łapki i.t.p....
5. dużo lepiej, choć nadal centralnie
6. bardzo dobrze - pasuje mi kadr, światło, GO - jest super
Generalnie szkiełko ma możliwości, nie bój się pełnej dziury, i proponowałbym zdecydowanie odważniejsze kadrowanie - krzyw, gnij, ucinaj, podchodź jak najbliżej, byle rozbebływać, byle dawać depa z głębią - będzie dobrze
Dziękuję jeszcze raz za pożyczenie (dwukrotne) - szkiełko jest świetne
Pozdrawiam.
PS.
Nie przesadzaj...![]()
Zastosuj się do uwag Arcziego, a nastepnym razem będzie lepiej.
3 świetna, tylko szkoda tego dołu uciętego.
Nikon
Ta 3ka mi się bardzo podoba, ładnie ostra i w ogóle moment świetny. Jakby tak przyciąć troszkę u góry i z prawej to pomimo uciętego buta będzie baaardzo ładny kadr.
2ka też super - tło wydaje mi się nie przeszkadzać ale chyba brak ostrości na buzi...? Zwraca uwagę, szczególnie w zestawieniu z 3ką, którą można się zaciąć
Nikon+Nikkory
Pozdrawiam, Marek
Dziękuje Wam za komentarze i jakże cenne dla mnie uwagi.
Pozdrawiam![]()
Skontaktuj się z nami