Close

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 11

Domyślnie Pierwsze w tym dziale

witam,
    przesiaduje na tym forum codziennie godzinami, a jest to dopiero mój drugi założony wątek :/
    wciąż się uczę więc proszę o rady,
    co zmienić co poprawić na czym się skupić
    z góry wielkie dzięki,
    na zdjęciach moja żona Ania

1.

2.

Domyślnie

jesli zalezy ci na naturalnosci to popraw obróbke.
    na pierwszym jest zbyt inwazyjna co odbiło sie na twarzy- stała sie Ps-owa, plastikowa.
    kadry calkiem przyjemne i dobrze naswietlone
    Usunięto komercyjną stopkę - regulamin forum!

Domyślnie

co ona ma na twarzy na 1 ?? masakra jakas, poza ta źle obrobioną twarzą na 1 fajna seryjka

Domyślnie

Jedynak fajna gdyby nie ta twarz. Na dwójce nie podobają mi się te metalowe zęby. Modelka ma zbyt - moim zdaniem - dojrzałą twarz. Może gdybyś usunął makijaż i włosy splótł w kitki?
    http://www.flickr.com/photos/blazeje/

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez blazeje Zobacz posta
    Jedynak fajna gdyby nie ta twarz. Na dwójce nie podobają mi się te metalowe zęby. Modelka ma zbyt - moim zdaniem - dojrzałą twarz. Może gdybyś usunął makijaż i włosy splótł w kitki?
    ma zbyt dojrzala twarz na aparat ortodontyczny??? nie rozumiem :/

wrzuce jedynke prosto z aparatu, tylko wyostrzone po zmniejszeniu
    zwróćcie uwagę ze twarz jest juz "plastikowa"

Domyślnie

Pomimo iż nie mam nic do noszenia aparatu, to nie ukazywałbym go na zdjęciu.

Tu wogóle obróbka na minus.

Domyślnie

Modelka to BARDZO ładna Kobieta. Natomiast obróbka jakiej się "dopuściłeś" - moim zdaniem "leży". Dlaczego ? Otóż skóra ludzka (odmienna w swych odieniach dla każdej z ras) to z pewnością nie to co TY ZROBIŁEŚ z tych fotek. Łosośiowo - żółta karnacja z różowymi dłońmi ... chyba nie ? Musisz na to zwracać uwagę. Reszta : swiatła i cienie na twarzy Modelki też jeszcze do poprawki ... Zdecyduj też co do ostrości apaszka: ostro, dół marynarki: nie, a z reszty kadru (tło, itp) nie wynika żeby to było zamierzone . Miłej zabawy .
    Pozdrawiam, Grzegorz.

kobieta Awatar abre
    Miasto
    Chatka Fanaberka pod Otwockiem

Domyślnie

Robiłeś w nefie czy jpg? Możesz podlinkować oryginał?

Aparat to żaden defekt a już absurdem byłoby proszenie modelki, żeby się nie uśmiechała i go nie pokazywała. Zresztą na dwójce uśmiech jest bardzo nieśmiały. Aż za!

Blazeje, a może od razu wymienić żonę na nowszy model?

kosior1125, wybacz ale nie mogłam się powstrzymać, niektórzy to dopiero dostrzegają ciekawe mankamenty zdjęć
    Pola Gałczyńska

moje www

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez abre Zobacz posta
    Robiłeś w nefie czy jpg? Możesz podlinkować oryginał?

Aparat to żaden defekt a już absurdem byłoby proszenie modelki, żeby się nie uśmiechała i go nie pokazywała. Zresztą na dwójce uśmiech jest bardzo nieśmiały. Aż za!

Blazeje, a może od razu wymienić żonę na nowszy model?

kosior1125, wybacz ale nie mogłam się powstrzymać, niektórzy to dopiero dostrzegają ciekawe mankamenty zdjęć
    Ja pisałem o zdjęciu, a nie o dziewczynie. Kto i kiedy nosi aparat, to jego sprawa. Natomiast na tym zdjęciu daje dość karykaturalny efekt. Może właśnie, gdyby uśmiech był od ucha do ucha, a nie nieśmiały, wręcz zawstydzony, wyglądałoby to pozytywnie. Na dobrym zdjęciu aparat, jako atrybut nastoletniości potrafi być wręcz uwodzicielski, zalotny. Tutaj jest jest tylko niemiłym kontrapunktem do urody modelki.
    A co do tego wszystkiego ma wymiana żony na nową? To już Twój problem.
    Myśleć, nie truć.

Domyślnie

Kasior1125
    odpowiedź powyżej kieruję też do Ciebie.

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów