Close

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 17

Mieszany widok

Poprzedni post Poprzedni post   Następny post Następny post

Domyślnie Wschód w pare sekund

Witam.Podobny kadr juz był prezentowany pare tygodni temu,tylko czas byl dlugi.Tym razem inny dzien,naswietlanie tylko pare sekund.Zapraszam.

Domyślnie

robi wrażenie. ale wgniotek w piasku po prawej stronie do wymazania:>

Domyślnie

Moim zdaniem zmarnowane zdjęcie. Przebłyski słońca wypalone doszczętnie, nogi na piachu, krople na obiektywie, poucinane kamienie. Do tego jakby nieostre. Do poprawki. Ja bym podszedł dużo bliżej glonów na kamieniach i wody. Miejscówka znakomita.

Domyślnie

Bardzo ładnie,ale mam jedną uwagę.Przyciąłes kamien na dole.Kadrowałbym deko niżej i byłoby ok.Poza tym bardzo fajnie.Podoba mi się
    D4s/D500/ 2xS 10-20/ N 70-200 2.8 FL/ N 200-500 5.6/Pentacon 50 1.8 / Helios 58 -2 /Manfrotto 055 XPRO3/Lee filters

Domyślnie

te krople dopiero teraz zauważyłem...

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez erde Zobacz posta
    te krople dopiero teraz zauważyłem...
    Ja tez.Jednak trzeba jeszcze raz podejsc bo miejscówka bardzo smaczna
    D4s/D500/ 2xS 10-20/ N 70-200 2.8 FL/ N 200-500 5.6/Pentacon 50 1.8 / Helios 58 -2 /Manfrotto 055 XPRO3/Lee filters

Domyślnie

Ja tez,kurna slepy jestem!Wiem,wiem,kamien na dolu uciety.Patrycjusz pisze o kamieniach,nie kamieniu.Nie da sie nie obciac ktoregos z nich,one byly wszedzie.Nie moglem podejsc blizej,statyw i tak mi podmywalo.Mam dziesiatki zdjec z tego miejsca.Czyli to lepsze?

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Mich77 Zobacz posta
    Ja tez,kurna slepy jestem!Wiem,wiem,kamien na dolu uciety.Patrycjusz pisze o kamieniach,nie kamieniu.Nie da sie nie obciac ktoregos z nich,one byly wszedzie.Nie moglem podejsc blizej,statyw i tak mi podmywalo.Mam dziesiatki zdjec z tego miejsca.Czyli to lepsze?
    Źle mi się napisało, myślałem o tym jednym na dole A dwójka naprawdę super! Ja bym jedynie dał dłuższą ogniskową.

Domyślnie

Miejsce było na pewno urokliwe. Zdjęcie jest zupełnie nie udane.
    Przepały na niebie i kropla na dole zdjęcia.

Edit:
    Dwójka o niebo lepsza. W zasadzie to już całkiem strawne zdjęcie.

Domyślnie

Jedynka to tak jakby wstawiona przez pomyłkę. Dwójka jest fajna, nawet różowe niebo mi nie przeszkadza.
    Czymtasem... pozdrawiam bombelkowo

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów