Close

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 14

Domyślnie Poludnie Francji!

Ostrzegam ze robione kompaktem! (niestety )

Jak zostane zjechany to bede mial nauczke!!!
    1.

2.

Domyślnie

hmm nie widza mi sie te "cosie" po lewej stronie zdjec ( szczegolnie to z 1 bo jest nieostre), kompakt nie kompakt, troche inny kadr bylby lepszy

aha no i 1 leeeeeciiii na prawo
    Zapraszam Michał Klimont
    Tutaj nie radzę zaglądać: Click
    [/I]

Domyślnie

Poprawilem i jak dla mnie to stracilo caly swoj urok!!! rzecz gustu!!

Taki goly krajobraz!

Domyślnie

No i o wiele lepiej. To jest krajobraz.
    The pięćdziesiąt
    Chciałbym mieć kilka szkieł ostrych niczym kieł.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Megazordon
    No i o wiele lepiej. To jest krajobraz.
    Tak jak pisalem: dla mnie zdjecie stracilo klimat i urok!
    wyglada tak schematycznie strasznie! a ja mam to do siebie ze lubie byc chorobliwie niezalezy i robic co tylko zapragne! Taki moj charakter no i przenosi sie to na zdjecia!
    Nie poradze nic na to!

Poza tym lubie wlasnie w zdjeciach cos takiego niekonwencjalnego! wiem ze moze sie to nie spodobac ale ilu ludzi bedzie sie wypowiadalo tyle bedzie roznych opinii i ocen!
    GUSTA I GUSCIKI

i jeszcze co do oryginalu zdjecia! ustawiasz na tapete i masz gdzie ikonki upchac

Domyślnie

No, tak rzeczywiście, teraz to tylko dorysować linie po drugiej stronie odbitki, nalepić znaczek i do znajomych wysłać.
    Pozdrawiam
    NIKON

לא תרצה - VI - Nie będziesz mordował

Domyślnie

co do nr 1. dobrze, jak by była jakaś ramka z lewej, często sie cos takiego stosuje - ale jest to inaczej zrobione. Raczej ostre. Tu efekt jest taki jakby ci ktos przypadkowo aparat zasłonił. (wiem, że nie)
    co za miejscowośc na nr 2 ?
    Moje systemy: Nikon F, D i Z, Hasselblad 503CX, Leica, Canon, Pentax, Olympus, Minolta, Rolleiflex TLR FKD, Zenity, Praktiki, ruskie dalmierze itd itd, blisko 100 szkiełek.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez david555
    No, tak rzeczywiście, teraz to tylko dorysować linie po drugiej stronie odbitki, nalepić znaczek i do znajomych wysłać.
    Pozdrawiam
    Wlasnie o to mi chodzi

Cytat Zamieszczone przez Jacek_Z
    co za miejscowośc na nr 2 ?
    Hmmm... nazwy nie pamietam ale wiem ze mneij wiecej w polowie drogi miedzy St.Tropez i Cannes!

Domyślnie

bejo wersja nr 2 zdjecia 1 jest o wiele lepsza, choc jesli tobie bardziej sie podoba z tym dziwnym czyms po lewej poza GO to OK- wazny jest odbior osobisty
    D70|18-70|70-300|50|ZENIT TTL|HELIOS 55/2|

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez kwasik
    bejo wersja nr 2 zdjecia 1 jest o wiele lepsza, choc jesli tobie bardziej sie podoba z tym dziwnym czyms po lewej poza GO to OK- wazny jest odbior osobisty
    GO hmmm zebym jeszcze w moim kompakcie mogl na nia wplywac
    Zrobilem fote na tyle dobrze na ile mialem pomysl i mozliwosci (mojego aparaciku :P )

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów