Szukaj
hmm nie widza mi sie te "cosie" po lewej stronie zdjec ( szczegolnie to z 1 bo jest nieostre), kompakt nie kompakt, troche inny kadr bylby lepszy
aha no i 1 leeeeeciiii na prawo
Poprawilem i jak dla mnie to stracilo caly swoj urok!!! rzecz gustu!!
Taki goly krajobraz!
No i o wiele lepiej. To jest krajobraz.
The pięćdziesiąt
Chciałbym mieć kilka szkieł ostrych niczym kieł.
Tak jak pisalem: dla mnie zdjecie stracilo klimat i urok!Zamieszczone przez Megazordon
wyglada tak schematycznie strasznie! a ja mam to do siebie ze lubie byc chorobliwie niezalezy i robic co tylko zapragne! Taki moj charakter no i przenosi sie to na zdjecia!
Nie poradze nic na to!
Poza tym lubie wlasnie w zdjeciach cos takiego niekonwencjalnego! wiem ze moze sie to nie spodobac ale ilu ludzi bedzie sie wypowiadalo tyle bedzie roznych opinii i ocen!
GUSTA I GUSCIKI
i jeszcze co do oryginalu zdjecia! ustawiasz na tapete i masz gdzie ikonki upchac![]()
![]()
![]()
No, tak rzeczywiście, teraz to tylko dorysować linie po drugiej stronie odbitki, nalepić znaczek i do znajomych wysłać.
Pozdrawiam![]()
NIKON
לא תרצה - VI - Nie będziesz mordował
co do nr 1. dobrze, jak by była jakaś ramka z lewej, często sie cos takiego stosuje - ale jest to inaczej zrobione. Raczej ostre. Tu efekt jest taki jakby ci ktos przypadkowo aparat zasłonił. (wiem, że nie)
co za miejscowośc na nr 2 ?
Moje systemy: Nikon F, D i Z, Hasselblad 503CX, Leica, Canon, Pentax, Olympus, Minolta, Rolleiflex TLR FKD, Zenity, Praktiki, ruskie dalmierze itd itd, blisko 100 szkiełek.
Wlasnie o to mi chodziZamieszczone przez david555
![]()
![]()
![]()
Hmmm... nazwy nie pamietam ale wiem ze mneij wiecej w polowie drogi miedzy St.Tropez i Cannes!Zamieszczone przez Jacek_Z
bejo wersja nr 2 zdjecia 1 jest o wiele lepsza, choc jesli tobie bardziej sie podoba z tym dziwnym czyms po lewej poza GO to OK- wazny jest odbior osobisty![]()
D70|18-70|70-300|50|ZENIT TTL|HELIOS 55/2|
GO hmmm zebym jeszcze w moim kompakcie mogl na nia wplywacZamieszczone przez kwasik
Zrobilem fote na tyle dobrze na ile mialem pomysl i mozliwosci (mojego aparaciku :P )
Skontaktuj się z nami