Robin102 -> mam prośbę (zresztą nie pierwszy raz w tym wątku ) jakbyś mógł zro zjdecie np pokoju na d700 i s5 i podrzuć gdzie RAWy jeśli możesz - sam myślę nad S5 ale nie znam nikogo z tymi puszkami w jednej torbie
Szukaj
Robin102 -> mam prośbę (zresztą nie pierwszy raz w tym wątku ) jakbyś mógł zro zjdecie np pokoju na d700 i s5 i podrzuć gdzie RAWy jeśli możesz - sam myślę nad S5 ale nie znam nikogo z tymi puszkami w jednej torbie
śluby, robaki, i dzieciaki a także wyprawy
Pawel Borowka
<')(((<-( <')(((<-( The deeper I go<')(((<-( The better I get
Rozumiem, rozumiem, ale powiem szczerze, że z tego powodu stopkę zmieniłem bo bym musiał tylko cykać i cykać słać i słać zdjęcia w świat. Kszynka się zapychała od próźb i gróźbPorównanie D700 z S5 tylu chętnych jest
![]()
A tak na prawdę to aparaty nie bardzo są porównywalne- raczej się uzupełniają. Jak się ogarnę to coś zrobię, na razie w tydzień na piechotkę muszę się przekopać przez 700 rawówa jeszcze na forum trzeba ze 100 razy dziennie zajrzeć
a kiedy jeść czy piwo wypić, czy na ryby pojechać.
teraz już nikt nie wie jakie mam aparaty
Normalnie olałem sprawę, sam się dziwięa poza tym ułomności S5 trzeba poznać i ciasno kadrować.
Fociłem kiedyś wypasionym profesjonalnymkompaktem z matrycą 3 MPX i też dawało radę
co nie zmienia faktu, że 21 MPX też bym chciał mieć, ot tak z chciejstwa już teraz, ale najlepiej w wykonaniu Fuji.
Ostatnio edytowane przez robin102 ; 18-05-2009 o 15:43
Skontaktuj się z nami