Close

Pokaż wyniki od 1 do 6 z 6

Wątek: Gorce [_tomek_]

to
    Gość

Domyślnie Gorce [_tomek_]

1a. Wersja z POLAREM

1b. i bez POLARA, która mi chyba bardziej odpowiada, ale chciałbym znać Wasze zdanie

2.

3.

4.

5.

6.

7.

8.

9.

Pozdrawiam,
    Tomek

Domyślnie

Jak dla mnie to trochę przesadziłeś z ilością
    1b przyjemne, ładny kadr i broni się w odróżnieniu od reszty, która wg mnie jest taka sobie.

Fotografia może(i powinna) wyrażać uczucia, gdyż dla każdej emocji czy przemyślenia da się
    odnaleźć odpowiadający im aspekt świata zewnętrznego.
    BLOG

Domyślnie

Zdjęcia nijakie a i tytuł jakiś taki podejrzany ...
    Gorców nie widać !
    NIKON

Domyślnie

Najbardziej podoba się dla mnie 3-ka,..z jedynek lepsza ta bez polara.

Domyślnie

nr 5,6 i 8 masz zbyt fioletowe niebo - fotki nr 1,3,4,6 fajne kadrowo - ze wszystkich zdjęc mz. wybija sie nr 4 i 3
    natomiast światło miałes nieciekawe co widac na zdjeciach, w cieniach zbyt szaro mało szczegółów (nie twierdze ze ich nie ma, ale sa mało widoczne) generalnie zrób selekcje i ewentualnie bardziej popracuj nad obróbką

ps.jedynka bez polara lepsza

pozdrawiam

to
    Gość

Domyślnie

O matko! Ale wygrzebaliście ten wątek z odchłani

Dzięki harb za wskazówki. Masz rację co do światła - cienie mocno wyciągane.

Co do zarzutów, że to nie gorce... no fakt. Gór nie widać, ale gorczański park narodowy to też Gorce :P

A teraz chwila na skruchę. Popełniłem fatalny błąd, który się pewnie wielu z nas przytrafia. Byłem tak zafascynowany tym co widzę, że spierniczyłem fotki nieprzykładając się do nich Dopiero od niedawna mieszkam w pd części PL, więc do takich widoków nie jestem jeszcze przyzwyczajony Zazdroszczę ludziom, którzy mieszkają w tych okolicach i jeszcze wielu z nich nie docenia tego piękna, które ma wokół siebie.

Pozdrawiam.

Uprawnienia umieszczania postów