Szukaj
Jak dla mnie to trochę przesadziłeś z ilością![]()
1b przyjemne, ładny kadr i broni się w odróżnieniu od reszty, która wg mnie jest taka sobie.
BLOG
Fotografia może(i powinna) wyrażać uczucia, gdyż dla każdej emocji czy przemyślenia da się
odnaleźć odpowiadający im aspekt świata zewnętrznego.
Zdjęcia nijakiea i tytuł jakiś taki podejrzany ...
Gorców nie widać !
NIKON
Najbardziej podoba się dla mnie 3-ka,..z jedynek lepsza ta bez polara.
nr 5,6 i 8 masz zbyt fioletowe niebo - fotki nr 1,3,4,6 fajne kadrowo - ze wszystkich zdjęc mz. wybija sie nr 4 i 3
natomiast światło miałes nieciekawe co widac na zdjeciach, w cieniach zbyt szaro mało szczegółów (nie twierdze ze ich nie ma, ale sa mało widoczne) generalnie zrób selekcje i ewentualnie bardziej popracuj nad obróbką
ps.jedynka bez polara lepsza
pozdrawiam![]()
O matko! Ale wygrzebaliście ten wątek z odchłani
Dzięki harb za wskazówki. Masz rację co do światła - cienie mocno wyciągane.
Co do zarzutów, że to nie gorce... no fakt. Gór nie widać, ale gorczański park narodowy to też Gorce :P
A teraz chwila na skruchę. Popełniłem fatalny błąd, który się pewnie wielu z nas przytrafia. Byłem tak zafascynowany tym co widzę, że spierniczyłem fotki nieprzykładając się do nichDopiero od niedawna mieszkam w pd części PL, więc do takich widoków nie jestem jeszcze przyzwyczajony
Zazdroszczę ludziom, którzy mieszkają w tych okolicach i jeszcze wielu z nich nie docenia tego piękna, które ma wokół siebie.
Pozdrawiam.
Skontaktuj się z nami