zdjecie bardzo fajne, natomiast kwestie ramki widze podobnie jak mosad, z prawej mogloby byc jej co najmniej o polowe mniej... jak zaslonie czesc ramki kartka papieru to kadr zyskuje na lekkosci...
Szukaj
zdjecie bardzo fajne, natomiast kwestie ramki widze podobnie jak mosad, z prawej mogloby byc jej co najmniej o polowe mniej... jak zaslonie czesc ramki kartka papieru to kadr zyskuje na lekkosci...
A ja będę oryginalny i zrobię sobie tapetę![]()
super wyszło. A dopiszesz jeszcze patenciki związane z obróbką - tak jak ostatnio robiłem przy okazji testów D3X ?![]()
Że co, że spotkanie na kawę?)))))))
Kiedyś Zenit, później Nikon i Canon, obecnie Leica wspierana Sony RX100 mk2 wraz z analogami.
Prywatnie: http://lopal/blogspot.com
Na tapetę jak znalazł![]()
Świetne światłobardzo dobrze wykorzystne i ponawiam apel o instr.w obróbce
![]()
przestańcie sie przepraszać... to, że inny ma inne spojżenie na fotę jest jak najbardziej naturalne i wręcz wskazane, masakra byłaby dopiero wtedy, gdyby wszystkim pasowało dokładnie to samo, na dodatek w związku z tym robiliby podobnie
ja krytykę przyjmuję, rozumiem to, że można byłoby inaczej te stópki ułożyć, zresztą jak w każdej niemalże focie i tu zapewne kilka elementów można zmienić...i wielu właśnie by tak zrobiłoby na moim miejscu...ale wtedy już byłaby to ich fota
Ja zresztą też nie mam patentu na nieomylność i z ogromnym zainteresowaniem czytam szczególnie te negatywne komentarze.
Pozdrówka Jacek ....
Skontaktuj się z nami