Szukaj
Gratuluję ładnej modelki. Trójka najbardziej mi się podoba.
Ktoś Ci pewnie zaraz wypomni wystający palec, ale mi on nie przeszkadza, więc go nie widzę...Czyli trójka naprawdę mi się podoba. Jest żywa, seksowna, a jednocześnie niewinna. Taka fajnie i niewinnie zalotna.
Nie wiem czy konwersja b/w na jedynce jest najwyższej jakości, myślę że można by wyciągnąć bardziej żywe tonacje.
Reszta jest OK, ale trójka jednak pierwsza.
No ładny początek.Jak dla mnie 1 wygrywa.
Pozdrawiam Marcin Bąk
FUDŻI
a mi to chyba najbardziej 5 mam wątpliwości tylko co do ramki, wystającego ramiączka od stanika i kolczyka i balans bieli jakiś ten teges, bo pomarańczu za dużo widzę
na 3 i 4 miałeś genielne światło...ale na wysokości biustu modelki a nie twarzy, wygląda jakby głowę miała w cieniu, następnym razem niech lekko przykucnie - jeśli to zastane ;P
ogólnie dobry początek, chyba, bo ja się nie znam ;P![]()
A mnie i tak najbardziej ze wszystkiego nie leżą "podbite" i opuchnięte oczy modelki. Tu widzę pracę dla wizażystki. Missbizarre [EDIT, było: Zaziel] dobrze prawi o świetle na 3 i 4 - baaaardzo fajne, ładnie rozproszone, choć za nisko. Obróbka do nauki.
ROTFL ale wtopa!!!! missbizarre oczywiście! Akurat wszędzie zaziela wyczytywałem komentarze i jakoś tak....
dzięki za komentarze
Jeżeli chodzi o światło to wszędzie dałem dupy bo lampy okazały się dla mnie zbyt skomplikowaneAle od tego czasu sporo się nauczyłem czytając forum i przeglądając inne zdjęcia i jestem pewny że następnym razem pozytywnie was zaskoczę
pozdrawiam![]()
#3 najlepszy. #5 też fajne, tylko tę ramkę bym usunął.
Skontaktuj się z nami