Close

Pokaż wyniki od 1 do 10 z 10

Domyślnie Jak uzyskać taki efekt

z góry dziękuję za pomoc

Domyślnie

Na moje to jest przeforsowane "Shadow/higlight" z Photoshopa (lub odpowiednik z innego programu). Do tego pewnie jakas maska wyostrzania z duzym promieniem. Tudziez -- skopana zabawa z HDRem z jednej ekspozycji.
    D3s, D3, D800 | 14-24, 24-70, 70-200 VR2, S 35/1.4, N 50/1.4D, S 85/1.4, T 90Di, PC28 | SB910, SU800, PIXEL KING | Man 055 ProB + 410 | LowePro 650, Tamrac exp 8x
    www.SALDAT.pl

Domyślnie

... tudzież program lucis pro

Domyślnie

jak dla mnie skopany hdr.*

*Też kiedyś taki dostałem :P

Domyślnie

tez sadze ze hdr

Domyślnie

zwykły hdr każdy programik ci do takiej zabawy sam ci coś podobnego wygeneruje

Oszczędny w słowach Awatar Marienn
    Miasto
    من خلال الموقع

Domyślnie

quote = skopany hdr

to jaki powinien być poprawny hdr dla tego obrazka?

Domyślnie

okiem amatora to mi sie nawet ta fotka może nie podoba ale jest ok, widac obiekt, fajne kolory, cos tam pokombinowane w PS. Ja nie wiem czego chcecie nie wszystkim sie ma podobać to co każdy robi . Nie jestem specjalistą w PS ale jak ja bym taką fotke skręcił w PS to chyba nawet bym sie cieszył.

P.S. to było taka tam moja opinia

Pozdro dla wszystkich
    Nikon D80/D90/D610 + N24-70 + N80-200 + SB-900
    Kilka moich fotek

Domyślnie

A ja chciałbym się dowiedzieć jak uzyskać taki efekt jak na tym slideshow.
    Jedno zdjęcie wstawiłem swoje. Drugie jest próbnikiem, góra-lewo szary 128, 128 128. dół-lewo czarny. góra-prawo biały, dół-prawo gradiend od białego do czarnego.
    Filtr w slideshow zmienił kolor szarego dla palety RGB tylko g z 128 na 192 ( o 64 ).
    /www.slide.com/r/XqRLNa5B6T_bzh1IorbREmYzovOZZJin?previous_view=msc d_embedded_url&view=original
    Z góry dziękuję za odpowiedź

Domyślnie

Troszeczkę wyrywny jestem.
    Rozwiązałem swój problem.
    Jak ktoś byłby zainteresowany. to należy dodać nową warstwę. W całości pokryć ją kolorem R-0 G-85 B-0. I dać rodzaj krycia na Color Dodge.

Uprawnienia umieszczania postów