Close

Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12
Pokaż wyniki od 11 do 16 z 16

Wątek: Katarzyna

Domyślnie

tak jakoś mniej więcej to widzę

oczywiście jedno słówko i usunę.

Modelka b. ładna ma duży potencjał, szkoda że nie pokazała ząbków.
    pozdro
    Szanuję tylko tych którzy szanują mnie, a reszta na kran może wskoczyć mnie.

FX | N50 1.8G | N14-24 2.8 | N24-70 2.8 | N70-200 2.8 VR II | SB-800 | WWW | BLOG

Domyślnie

monikowska ja naprawdę chciałbym coś konstruktywnego powiedzieć, ale no trudno coś napisać skoro te foty do mnie nie przemawiają... moim zdaniem najfajniejsze sa pierwsze i ostatnie... generalnie wygląda to tak jakbyś poszła na spacer z kumpelą i popstrykała fotki... nie są złe ani nie są dobre... sporo takich fotek robię na spacerach z moją narzeczoną i po prostu nie widzę sensu wstawiać ich na forum... skoro dla siebie jestem krytyczny to i od wstawiających tu fotki też wymagam pewnego poziomu... Oczywiście pracuj dalej nad warsztatem... bo naprawdę nie jest źle... tylko tak troszkę nijako...

p.s. mam nadzieje, że jestem bardziej konstruktywny niż w pierwszym wpisie
    p.s.2 zurek17 wyluzuj
    Zawsze bądź sobą... no chyba, że możesz być Bat-Manem... wtedy zawsze bądź Bat-Manem.
    moje obserwacje...

Domyślnie

coach_lodz i o to mi chodziło dziękuję, właśnie o to mi chodziło !

D_Z_I_A_D_E_K fajne, ale jakoś nie lubię BW, też myślałąm że modelka pokaże ząbki, ale niestety kiedy przyszła okazało się, że nosi aparat ! :/

mam nadzieję, że będzie coraz lepiej, to dopiero moja 3 sesja
    www.monikowska.pl
    blog.monikowska.pl
    Kanon fotografii to Nikon

Oszczędny w słowach
    Miasto
    Wodzisław Śląski

Domyślnie

Nie spinam się, a moje pośladki proszę zostawić w świętym spokoju. Wychodzę jednak z założenia, że każdy tutaj wstawiający oczekuje opinii na temat zdjęcia, które wstawił, a nie na temat awataru, który w przypadku jest całkiem ciekawy(Pewnie to nie forumowiczka. a może jednak?).

Na temat tego drugiego można wypowiedzieć się przy okazji. Ewentualnie zrobić konkurs na awatar

Domyślnie

Mi się podoba najbardziej ostatnie, jedno ale: dłonie na tym zdjęciu wyglądają jakby były sine.
    D80, N 18-105 VR, N 50 1.8, MB-D80, Velbon DF-60, Tamrac Aero 80, Schwinn Rocket Pro, Giant Terrago, Merida Kalahari 550

Domyślnie

Chciałem napisać, że awatar mi się bardzo podoba, ale żeby nie było, że nie na temat, to napiszę, że zdjęcia do kitu. Ogólnie nie podobają mi się skrawki stanika widoczne na tych zdjęciach, światło, brak obróbki, zapanowania nad ekspozycją, może brak blendy, pomysły na pozy i kadry. Pierwsze koty za płoty... a może drugie koty za płoty... ?
    Jako zdjęcia albumowe - czemu nie. Na wystawę jednak za wcześnie

Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12

Uprawnienia umieszczania postów