Close

Pokaż wyniki od 1 do 9 z 9

Domyślnie Quadowe szaleństwo

Kilka fotek z sobotniego treningu quadów na torze w Kiwdzynie.

1

2

3

4

5

6

7

8

9

10
    NIKON D300+ MB-D10+ NIKKOR AF-S 80-200 2.8

Domyślnie

zdjecia bardzo dobre i w zasadzie zlego slowa powiedziec nie mozna

a czego mi brakuje... eksperytmentow i poszukiwan... jesli te zdjecia maja sie sprzedawac zawodnikom itp to mysle, ze tamci beda zadowoleni... natomiast generalnie 2/3 kadrow to jest to samo co widzialem na poprzednim secie z motocrossu... zmieniaja sie tylko aktorzy... w tym secie ciekawie wyrozniaja sie ujecia na szerokim kacie 6/7/8 - cos innego - majac opanowany warsztat na Twoim poziomie bawilbym sie w eksperymenty, panoramy, dluzsze czasy, proby pokazania ruchu, zdjecia pod slonce itp.

Domyślnie

Zgadzam się z tobą, ale tym razem nie mogłem experymentować bo zdjecia szły dla dwójki zawodników, a quady ogólnie to tak poważnie pierwszy raz robiłem. Lubię szeroki kąt i znim bardziej będę kombinował. Zobaczymy co wymyślę na nstępnym treningu.
    NIKON D300+ MB-D10+ NIKKOR AF-S 80-200 2.8

Domyślnie

No tak... na eksperymenty trzeba moc sobie pozwolic. Tym bardziej jeszcze raz pochwale za dobra robote Mam kogo podgladac przed nastepnym wypadem na tor

Pozdrawiam

Domyślnie

fajne, ujęcia i kolorki. chyba 6 bym wywalił bo niebo takie se, a prawie takie samo jak 7 i 8, a na 10 wiadomo szkoda cienia i więcej lewej kosztem prawej bym dał, nr 3 chyba trochę za ciasno

Domyślnie

Świetne, robią wrażenie.
    Pozdrawiam wszystkich - Piotr Kobylski

Domyślnie

1,3,5 i 10.Fajny secik
    D4s/D500/ 2xS 10-20/ N 70-200 2.8 FL/ N 200-500 5.6/Pentacon 50 1.8 / Helios 58 -2 /Manfrotto 055 XPRO3/Lee filters

Domyślnie

1 mega!
    www.kali.ownlog.com | usunięto komercyjną stopkę - regulamin forum!

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez kichu1979 Zobacz posta
    zdjecia bardzo dobre i w zasadzie zlego slowa powiedziec nie mozna

a czego mi brakuje... eksperytmentow i poszukiwan... jesli te zdjecia maja sie sprzedawac zawodnikom itp to mysle, ze tamci beda zadowoleni... natomiast generalnie 2/3 kadrow to jest to samo co widzialem na poprzednim secie z motocrossu... zmieniaja sie tylko aktorzy... w tym secie ciekawie wyrozniaja sie ujecia na szerokim kacie 6/7/8 - cos innego - majac opanowany warsztat na Twoim poziomie bawilbym sie w eksperymenty, panoramy, dluzsze czasy, proby pokazania ruchu, zdjecia pod slonce itp.
    Właściiwe ten post wyczerpał esencję konstruktywnej krytyki.
    Ja autorowi zdjęć również życzę coraz bardziej udanych kadrów.
    OMG, I have finally discovered what's wrong with my brain: On the left side, there is nothing right, and on the right side, there is nothing left.

Uprawnienia umieszczania postów