Close

Pokaż wyniki od 1 do 4 z 4

Domyślnie Pojemnosc serwera

Mam pytanie do pewnego grona forumowiczów. Wielu z Was posiada własną strone internetową głównie poświęconą tematyce ślubnej ale nie tylko. Moje pytanie odnosi sie może nie tyle co do pojemności serwera jaką wykorzystujecie tylko do transferu jaki macie przydzielony na każdy miesiąc. Zastanawiam się nad jedną z ofert jaką ma netmark.pl.
    Jako że nigdy wczesniej nie miałem do czynienia z hostingiem zupełnie nie wiem czy przykładowo 1 gb pojemnosci i 5 gb transferu miesięcznego ["Transfer - Rozliczany miesięcznie - dozwolony, miesięczny wychodzący i przychodzący"] to mało dla średnio rozbudowanej strony flash wyłącznie z portfolio?
    Może ktoś podzieli sie własnymi spostrzeżeniami?

Domyślnie

Wystarczy ci aż nad to. Ja mam hosting: 2GB pojemności, 4GB transferu i bez problemu obsługuje mi 3 strony www, kilka galerii, platformę moodla i takie tam.
    Leszek
    Nikon D3, D200; Nikkor 24-70,f2.8; 80-200,f2.8; 50,f1.8; Tokina 12-24,f4; SB-900; SB-600
    talipski.pl, agencjafotoart.pl

Domyślnie

Jeden z serwisów jaki obsługuję generuje ruch na poziomie 13 000 - 15 000 wizyt miesięcznie, czyli jakieś 45 000 - 52 000 odsłon. Generuje to transfer rzędu 7-8 GB miesięcznie.

Przeciętna strona (galeria) generuje ruch na poziomie 300-1000 odwiedzin miesięcznie. Tak więc się nie obawiaj

Domyślnie

dzieki panowie,mam juz jakieś wobrażenie na ten temat i tyle będzie mi łatwiej

Uprawnienia umieszczania postów