Close

Strona 4 z 10 PierwszyPierwszy ... 23456 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 31 do 40 z 95

Wątek: Makro do D70

Domyślnie

Jesli to ma byc powod niekupienia D70 bo Z3 robi swietne macro (Sam czasem biore Z2 w rekce) to ide poturlac sie ze smiechu.Wogole o czym mowa...........Kup D70 i Tamrona i dopiero zobaczysz MAKRO :>
    | N D200 | | 28-70/2.8 | | 70-200/2.8 VR| | SB-800 |

Domyślnie

@adik
    nie napisałem że to powód nie kupienie natomiast trudno znaleźć podobne zdjęcia na tym forum i dowiedzieć sie jakim sprzętem było robione, chodzi mi o koszt tego sprzętu, bo skoro mam wydać około 5000 zł to już bym chcial mieć tą podstawę, bo jesli nie i docelowo mam wydać 10000 zł to mnie na to nie stać i wolę pozostać przy jakimś lepszym od Z3 ale jednak kompakcie
    a jesli juz piszesz kup Tamron to pdaj konkretnie którego wg Ciebie była by to ważna informacja dla mnie
    @Mateusz
    nie wiem czy naprawdę ale jesli tak to chyba sie nie gniewasz że je użyłem do prezentacji tego o co mi chodzi

Domyślnie

te zdjecia co ci dalem linka to moje, ale niewiem za co mam sie gniewac?? nie rozumiem troche :> ?

Domyślnie

heh ja myślałem że Ty to Fotoman, a czym robiłeś ? ten wielki napis NIKON powoduje że nie rozrużniam użytkowników, wszyscy to NIKON

Domyślnie

No wiec Tamron 90 SP bez Di badz tez Nikon 60 micro oba 2.8 swiatlo.Masz tez dostep do peirscieni posrednich ktore mozesz zakladac.MOzliwosci jest wiele.Wystarczy poszukac na forum o macro.To juz bylo.Tutaj poprostu jakos macro sie nieprzyjelo.Niewiem.Za to inne rzeczy jak najbardziej.Moze sprecyzuj swoje wymagania co do sprzetu ktorym chcesz focic...??

Domyślnie

co do macro to tak jak napisałem przeszukałem przez weekend całe forum i dowcip polega na tym, że było coś nie coś ale nie tyle żeby mi rozjaśnić a przede wszystkim pokazać czym takie zdjęcia robić, abym mógł sie zorientować czy mnie na to stać itzn. czy wszystko razem nie przekroczy znacznie 5000 zł

ps. a juz chwaliłem to forum że nie ma tutaj tekstów typu "jest wyszukiwarka nie bądź leniem"

Domyślnie

MMmmmm.Mysle ze w 5500 bys sie zmiescil z tym tamronem badz Nikonem.Kazdy cos kolo 1500 zl kosztuje.Sigma 50mm EX MAcro 2.8 tez jakos tak.O ile sie niemyle.

Domyślnie

ok dzięki wielkie
    pozdrawiam Piotr

Strona 4 z 10 PierwszyPierwszy ... 23456 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów