Close

Pokaż wyniki od 1 do 10 z 11

Wątek: Pierwszy Raz

Mieszany widok

Poprzedni post Poprzedni post   Następny post Następny post

Domyślnie

na poczatek tylko ci powiem, zebys nie krzyzowal nic za glowami ludzi ktorych fotografujesz.
    Andrzej

swiatlo
    Gość

Domyślnie

Nie wiem. Staram się znaleźć coś dobrego - konwersja b/w jest dość przyzwoita. Światło wydaje się być neutralne, beż żadnych odlotów, ale dobrze zbalansowane, więc ok. Choć na jedynce i dwójce jest ono dość płaskie.
    Jeśli chodzi o resztę uwag, to jest tak sobie, moim zdaniem. Zależy jakie przyjmiemy standardy. Nie jestem zwolennikiem obrazka kompletnie do góry nogami, ale trudno, taki zamysł autora. No może dwójka jest w miarę ok.
    Trójka mi się nie za bardzo podoba ze względu na włosy. Twarz sympatycznie pokazana, takie stonowane i spokojne spojrzenie, ale włosy kompletnie chaotyczne. Nie myślę aby to była naturalna fryzura. Poza tym tło bardzo przeszkadza. Naprawdę bardzo przeszkadza.
    Teraz jeśli chodzi o czwórkę, to przepraszam jak się poczujesz urażony, ale ja się przystraszyłem jak to zobaczyłem. Pomyślałem że dziewczynie coś jest i ma sparaliżowaną szyję. No takie skojarzenie mi przyszło do głowy. Spójrz się uważnie na to zdjęcie i powiedz czy też nie masz takiego wrażenia.

Uprawnienia umieszczania postów